CSM Botoșani se confruntă cu CSU Suceava: "Ne dorim victoria pentru a răscumpăra greșelile din meciurile anterioare"

CSM Botoșani se confruntă cu CSU Suceava: "Ne dorim victoria pentru a răscumpăra greșelile din meciurile anterioare"

Clubul Sportiv "Magnum" din Botoșani se va confrunta, vineri, 12 octombrie, cu CSU Suceava. Meciul de handbal masculin se va desfășura la Sala Polivalentă "Elisabeta Lipă" din municipiu, începând cu ora 17:30.

În ciuda înfrângerilor pe care le-a suportat echipa în disputele cu echipa din Vaslui, respectiv cu echipa din Brașov, jucătorii sunt optimiști în legătură cu meciul ce urmează, cu sucevenii.

"Meciul cu Suceava este un meci greu prin prisma faptului că venim după două înfrângeri, ultima după un joc slab al echipei. Sperăm să remediem deficiențele din apărare și să aducem spectacolul atât de dorit de spectatorii botoșăneni, care ne-au încurajat la fiecare meci indiferent de rezultate", a declarat Alex Ciobanu, inter stânga.

"Ne dorim victoria în acest meci pentru a răscumpăra greșelile din meciurile anterioare în fața suporterilor. Fluctuația de formă a echipei se datorează faptului că lotul nu este încă omogenizat în relațiile de joc, dar cu o mai bună organizare de joc în apărare sperăm să aducem o nouă victorie în acest campionat. Echipa din Suceava este o echipa tânără, care cu siguranță ne va crea mari probleme. Dorim să readucem spectacolul în Polivalentă și ne așteptăm să ne încurajeze până în ultima clipă", susține Florin Dimofte, inter dreapta (imagine afiș).

Momentan, CSM Botoșani este la egalitate de puncte cu CSU Suceava, fiecare echipă acumulând 3 puncte. Partida face parte din etapa a 4-a a Diviziei Nationale, Seria A.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Târgul caritabil de Crăciun "Dăruim și Ajungem Mari", la Teatrul Vasilache

Vineri, 7 Decembrie 2018
412

Voluntarii Ajungem MARI Botoșani organizează târgul caritabil de Crăciun "Dăruim și Ajungem Mari", eveniment al cărui scop principal este strângerea de fonduri, dedicate educației copiilor in...

Ziua Națională a României aduce un nou meci de handbal masculin disputat la Polivalenta din Botoșani!

Miercuri, 28 Noiembrie 2018
532

CSU Galați vine să înfrunte lotul botoșănean sâmbătă, 1 decembrie, meciul începând la ora 12:30, la Sala Polivalentă "Elisabeta Lipă". Disputa va fi ultima din acest tur.CSM Botoșani...