CSM Botoșani se confruntă cu CSU Suceava: "Ne dorim victoria pentru a răscumpăra greșelile din meciurile anterioare"

CSM Botoșani se confruntă cu CSU Suceava: "Ne dorim victoria pentru a răscumpăra greșelile din meciurile anterioare"

Clubul Sportiv "Magnum" din Botoșani se va confrunta, vineri, 12 octombrie, cu CSU Suceava. Meciul de handbal masculin se va desfășura la Sala Polivalentă "Elisabeta Lipă" din municipiu, începând cu ora 17:30.

În ciuda înfrângerilor pe care le-a suportat echipa în disputele cu echipa din Vaslui, respectiv cu echipa din Brașov, jucătorii sunt optimiști în legătură cu meciul ce urmează, cu sucevenii.

"Meciul cu Suceava este un meci greu prin prisma faptului că venim după două înfrângeri, ultima după un joc slab al echipei. Sperăm să remediem deficiențele din apărare și să aducem spectacolul atât de dorit de spectatorii botoșăneni, care ne-au încurajat la fiecare meci indiferent de rezultate", a declarat Alex Ciobanu, inter stânga.

"Ne dorim victoria în acest meci pentru a răscumpăra greșelile din meciurile anterioare în fața suporterilor. Fluctuația de formă a echipei se datorează faptului că lotul nu este încă omogenizat în relațiile de joc, dar cu o mai bună organizare de joc în apărare sperăm să aducem o nouă victorie în acest campionat. Echipa din Suceava este o echipa tânără, care cu siguranță ne va crea mari probleme. Dorim să readucem spectacolul în Polivalentă și ne așteptăm să ne încurajeze până în ultima clipă", susține Florin Dimofte, inter dreapta (imagine afiș).

Momentan, CSM Botoșani este la egalitate de puncte cu CSU Suceava, fiecare echipă acumulând 3 puncte. Partida face parte din etapa a 4-a a Diviziei Nationale, Seria A.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Moment istoric pentru CSM Botoșani! - "Jucăm cu plăcere și cu dorința de a face spectacol!"

Luni, 15 Octombrie 2018
1211

Echipa de handbal CSM Botoșani va trăi un moment istoric pentru evoluția sa și pentru sportul botoșănean. Aceasta va avea primul meci din șaisprezecimile pentru Cupa României, înfruntând-o p...

Lansare de carte: "Stând la răscruce - Incursiune în muzica afro-americană", de Spiridon Orlovschi

Luni, 15 Octombrie 2018
384

Sfârșitul acestei săptămâni aduce un eveniment cultural inedit. Cartea "Stând la răscruce - Incursiune în muzica afro-americană", de Spiridon Orlovschi, va fi lansată sâmbătă, 20 octombri...

Premiile "Diallog", decernate de Asociaţia fondată de regizorul Alexa Visarion

Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
742

Prima serie de premii Diallog a fost oferită la împlinirea a 10 ani de funcționare a Asociației, în 2012, festivitatea având loc la București.Fondatorul Asociației "Dia...