CS Universitatea Craiova: "Suntem ingrijorați că jucătorii Știintei ar putea fi puși în pericol"! VIDEO
SPORT

Clubul Sportiv Universitatea Craiova a publicat un comunicat de presa pe site-ul oficial, cu referire de la declaratiile antrenorului de la FC Botosani, Leo Grozavu, care a spus la conferinta de presa dinaintea partidei ca "va fi razboi".

CS Universitatea Craiova: "Suntem ingrijorați că jucătorii Știintei ar putea fi puși în pericol"! VIDEO

   foto: csuc.ro

 

Aceasta declaratie a fost insa facuta in conditiile in care tehnicianul oltenilor, Gheorghe Multescu, a pus presiune pe arbitrii intalnirii, precizand cu jucatorii Botosaniului sunt agresivi, iar brigada trebuie sa fie ferma.

Redam mai jos comunicatul de presa al celor de la CSU Craiova, o echipa fara iestorie, infiintata de Olguta Vasilescu in anul 2013 si care a fost introdusa direct in Liga a II-a de Mircea Sandu si Dumitru Dragomir:

"Antrenorul echipei Botoșani i-a amenințat pe jucătorii Universității Craiova că „va fi război la meciul de sâmbătă.”

Noi credem că este complet nepotrivit din partea unui antrenor sau din partea oricărui oficial al unui club sa aibă un astfel de comportament și să instige la violență. Suntem ingrijorați că jucătorii Știintei ar putea fi puși în pericol în timpul meciului cu Botoșani. Condițiile terenului sunt încă un motiv care să ne ducă cu gândul la sănătatea jucătorilor.

Pentru Universitatea Craiova fotbalul nu e niciodată un prilej de război. Da, fanii olteni sunt fanatici și se aprind repede, însă totodata sunt FAIR-PLAY. Cei mai fair-play, daca e să ne luăm după clasamentul făcut de LPF.

De fiecare dată, Știința se duce la meci să joace fotbal, niciodată la “război.” În niciun moment, oficialii echipei noastre nu au instigat fanii la ură. Noi credem că ei merită un să se bucure de spectacol la fiecare partidă.

Pentru noi, singurul incident de la meciul cu Botoșani s-a întâmplat deja. Este derapajul lui Leo Grozavu, pe care nu vrem să-l provocăm. Vrem doar să ne dezicem de un astfel de comportament. Și le recomandăm fanilor noștri care merg la meciul cu Botoșani să evite orice provocare și să își susțină echipa într-un mod cât mai fair-play, așa cum au făcut-o și până acum.

În final, am vrea să le transmitem fanilor noștri care nu au fost la meciul cu Botoșani din tur că declarațiile lui Leo Grozavu despre incidentele de la meciul de acasă sunt greșite. Am furnizat încă de atunci proba video pe care se vede că un oficial al Botoșaniului a aruncat sticla spre teren.

Sperăm ca LPF și CCR să găsească cea mai bună soluție pentru ca meciul să se aibă loc fără incidente și de acum înainte, oficialii cluburilor să nu mai aibă astfel de ieșiri. 

VIDEO cu incidentele de la meciul tur, in care a fost implicat staff-ul Botosaniului.
sec 15 - Leo Grozavu scuipă spre spectatori
sec 23 - oaspeţii sunt cei care aruncă cu o sticlă în spectatori
sec 35 - unul dintre fanii Ştiinţei duce sticla unui steward ca dovadă"
, se arata in comunicatul celor de CSU Craiova publicat pe site-ul oficial, atasand si un video de la meciul tur.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
4

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu și pe Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

astăzi, 07:00
7

Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu era iudeu din Ierusalim şi a fost unul din cei 70 de ucenici ai Domnului şi nepotul Apostolului Barnaba.La început, a fost ucenic al Sfânt...

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
96

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...