CS SINH DAU Botosani va participa in Belgia la Campionatul Mondial Intercluburi de Qwan-Ki-Do

CS SINH DAU Botosani va participa in Belgia la Campionatul Mondial Intercluburi de Qwan-Ki-Do
In perioada 04 - 05 aprilie 2015 in localitatea Bruxelles, Belgia va avea loc Campionatul Mondial Intercluburi la Qwankido. La aceasta competitie internationala CS SINH DAU Botosani pregatit de prof. Airoae Constantin se va deplasa pentru proba de lupta competitionala cu un lot format din 2 echipe.

La aceasta puternica competitie vor participa 28 de cluburi, din 15 tari : Germania, Anglia, Austria, Belgia, Spania, Franta, Italia, Moldova, Norvegia, Romania, Elvetia, Gabon, Canada, Coasta de Fildes, Algeria - 210 sportivi - 40 arbitri. La categoria lupta Centuri Negre Masculin - au fost inscrise 26 cluburi (2 din Romania) - din 15 tari.

La categoria Grade Feminin - au fost inscrise 13 cluburi (1 din Romania) - din 7 tari. CS SINH DAU Botosani a pregatit pentru cel mai mare eveniment din qwan-ki-do la nivel mondial urmatorii sportivi: Andrei Iliuc si Bogdan Dughila formeaza echipa de centuri negre; Teona Turcu si Laura Baloiu alcatuiesc echipa de fete grade.

Lotul SINH DAU atat echipa de centuri negre baieti cat si de fete la aceleasi categorii, sunt detinatorii medaliei de bronz (proba de lupta competitionala) la Campionatul European Intercluburi din 2013, desfasurat la Zurich-Elvetia, iar Turcu Teona Octavia este Campioana Nationala in acelasi an la proba de lupta competitionala.

“Efortul pentru a pleca in Belgia la acest campionat mondial este mare, suntem constienti de nivelul ridicat al competitiei, dar am incredere in sportivii mei ca se vor mobiliza, vor da totul si cu putina atentie poate vom ridica drapelul Romaniei deasupra capului pe podium, a declarat  Instructorul CS SINH DAU Botosani, prof. Airoae Constantin.

CS SINH DAU Botosani ureaza lotului national al Romaniei mult secces la Capionatul Mondial pe Natiuni de Qwankido care se desfasoara in aceiasi perioada tot in Belgia.

CS SINH DAU Botosani multumeste tuturor sustinatorilor clubului, care ajutata financiar aceasta deplasare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Ionuț Tăbultoc

Andrei Burlacu a parasit cantonamentul Romaniei U21 si va rata partidele cu Portugalia si Tara Galilor

Joi, 9 Noiembrie 2017
588

Botoșăneanul Andrei Burlacu, mijlocașul celor de la CS U Craiova, a acuzat dureri musculare la câteva zile după reuniunea lotului U21, astfel că selecționerul Daniel Isăilă l-a convocat ...

Clasamentul Ligii I inainte de intreruperea campionatului! Viitorul s-a apropiat la 2 puncte de FC Botosani

Luni, 6 Noiembrie 2017
809

In aceasta seara va avea loc ultima partida a etapei cu numarul 17, intre Juventus Bucuresti si Poli Timisoara. Inaintea pauzei, FC Botosani ocupa locul 4, cu 31 de puncte, fiind urmata de aproape de ...

Victorii pe linie pentru juniorii de la FC Botosani! CLASAMENT

Luni, 6 Noiembrie 2017
908

Juniorii A FC Botoșani au câștigat sâmbătă la amiză cu scorul de 3-0 contra formației LPS Vaslui. Golurile au fost marcate de Cucuruzac și Loghin și un autgol de partea vasluiană....