CS SINH DAU Botosani va participa in Belgia la Campionatul Mondial Intercluburi de Qwan-Ki-Do

CS SINH DAU Botosani va participa in Belgia la Campionatul Mondial Intercluburi de Qwan-Ki-Do
In perioada 04 - 05 aprilie 2015 in localitatea Bruxelles, Belgia va avea loc Campionatul Mondial Intercluburi la Qwankido. La aceasta competitie internationala CS SINH DAU Botosani pregatit de prof. Airoae Constantin se va deplasa pentru proba de lupta competitionala cu un lot format din 2 echipe.

La aceasta puternica competitie vor participa 28 de cluburi, din 15 tari : Germania, Anglia, Austria, Belgia, Spania, Franta, Italia, Moldova, Norvegia, Romania, Elvetia, Gabon, Canada, Coasta de Fildes, Algeria - 210 sportivi - 40 arbitri. La categoria lupta Centuri Negre Masculin - au fost inscrise 26 cluburi (2 din Romania) - din 15 tari.

La categoria Grade Feminin - au fost inscrise 13 cluburi (1 din Romania) - din 7 tari. CS SINH DAU Botosani a pregatit pentru cel mai mare eveniment din qwan-ki-do la nivel mondial urmatorii sportivi: Andrei Iliuc si Bogdan Dughila formeaza echipa de centuri negre; Teona Turcu si Laura Baloiu alcatuiesc echipa de fete grade.

Lotul SINH DAU atat echipa de centuri negre baieti cat si de fete la aceleasi categorii, sunt detinatorii medaliei de bronz (proba de lupta competitionala) la Campionatul European Intercluburi din 2013, desfasurat la Zurich-Elvetia, iar Turcu Teona Octavia este Campioana Nationala in acelasi an la proba de lupta competitionala.

“Efortul pentru a pleca in Belgia la acest campionat mondial este mare, suntem constienti de nivelul ridicat al competitiei, dar am incredere in sportivii mei ca se vor mobiliza, vor da totul si cu putina atentie poate vom ridica drapelul Romaniei deasupra capului pe podium, a declarat  Instructorul CS SINH DAU Botosani, prof. Airoae Constantin.

CS SINH DAU Botosani ureaza lotului national al Romaniei mult secces la Capionatul Mondial pe Natiuni de Qwankido care se desfasoara in aceiasi perioada tot in Belgia.

CS SINH DAU Botosani multumeste tuturor sustinatorilor clubului, care ajutata financiar aceasta deplasare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Ionuț Tăbultoc

CFR Cluj profita de pasii gresiti facuti de FC Botosani si FCSB! S-a distantat in clasament!

Marţi, 15 August 2017
404

Dan Petrescu a început cu probleme partida, după un sfert de oră fiind obligat să-l înlocuiască pe Nouvier, accidentat, cu Păun. Chiar și așa, CFR a deschis scorul prin Vinicius, &i...

FC Botosani inregistreaza prima infrangere din acest sezon, 0-1 cu CSU Craiova!

Duminică, 13 August 2017
1111

FC Botoșani a avut inițiativa în startul meciului, iar Mihai Roman a șutat puțin pe lângă poarta lui Calancea, în minutul 9. Prima ocazie importantă pentru CS U Craiova a venit...

Devis Mangia: "Felicit Botosaniul. Trebuie sa abordam meciul cu multa atentie". Vezi ce spune Mihai Roman!

Duminică, 13 August 2017
506

"Felicit Botoşaniul pentru parcursul de până acum, a demonstrat că-şi merită locul, au câştigat contra unor adversari valoroşi. Este primul meci, deci este cel mai important ş...