CS SINH DAU Botosani, in cantonament la Vatra Dornei

CS SINH DAU Botosani, in cantonament la Vatra Dornei
Clubul Sportiv SINH DAU Botosani a desfasurat, in perioada 23 – 27.08.2013, in localitatea Vatra Dornei, pe culmile Runcului, o frumoasa si importanta tabara de qwan-ki-do.   

Instructorul Clubului Sportiv SINH DAU, prof. Airoae Constantin, s-a deplasat cu un grup de 14 sportivi dintre cei care detin grade mari: centuri negre, 3-4 cap albastru si centuri violet, avand ca obiectiv dezvoltarea conditiei fizice, cresterea rezistentei la efort, perfectionarea procedeelor tehnice de lupta, perfectionarea executiei inlantuirilor.   

Statiunea montana din judetul Suceava a oferit conditii optime pentru desfasurarea acestui cantonament de qwan-ki-do, care a continut 2 antrenamente pe zi: unul dimineata la 6.30 cu specific de pregatire fizica si unul dupa masa de la 17.00 cu specific de lupta si tehnic. Antrenamentele s-au desfasurat in cadru natural pe teren variat, avand ca durata intre 1,5/2 ore. Este important de precizat ca SINH DAU Botosani se afla in mijlocul perioadei de pregatire fizica, tehnica si de lupta competionala, scopul taberei de la Vatra Dornei fiind precis, vizand pregatirea sportivilor pentru participarea in luna octombrie 2013 la Campionatul European Intercluburi care se desfasoara in Elvetia.    

"Seriozitatea si dorinta de antrenament a acestor tineri m-a facut sa-mi duc la indeplinire programul de pregatire si sa sper ca sansele de promovare in etapele urmatoare sunt mai mari", a precizat prof. Costel Airoae.  

Trebuie mentionat ca aceasta minunata activitate sportiva s-a putut desfasura prin implicarea financiara a parintilor, dar si cu sprijinul Consiliului Judetean Botosani.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
28

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
80

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...

Tânăr condamnat la închisoare pentru furt calificat, va sta cel puțin patru ani în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:21
92

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din Rădăuți au primit spre executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Rădăuți în dosarul privind p...