CS Real Taekwondo Team Botosani si-a premiat sportivii! 325 de medalii obtinute in 2015! FOTO

CS Real Taekwondo Team Botosani si-a premiat sportivii! 325 de medalii obtinute in 2015! FOTO
Data de 6 decembrie 2015, de Sf. Nicolae, la Clubul Sportiv Real Taekwondo Team Botoșani a fost o zi specială  pentru membrii clubului, moment în care au fost premiați toți sportivii.

În urma rezultatelor obținute în anul competițional 2015 la Taekwondo WTF s-au ales și primii cei mai buni sportivi ai acestui an competițional.

În acest an clubul a obținut un număr de 325 de medalii individuale, din care 103 de aur, 127 de argint și 95 de bronz la competițiile naționale și internaționale, dar și 4 trofee individuale ca cel mai bun sportiv al competiției.

La clasamentele generale pe cluburi, în competițiile naționale CS Real Taekwondo Team Botoșani a obținut 9 trofee locul I, 7 trofee locul II, 7 trofee locul III și un trofeu locul IV.

Datorită efortului depus la antrenamente, a perseverenței și a dăruirii în practicarea acestei discipline olimpice sportivii au reușit să obțină un număr foarte mare de medalii individuale dar și clasarea clubului pe podiumul național.

Conducerea clubului felicită toți sportivii pentru rezultatele deosebite avute în acest an competițional și mulțumește părinților și persoanelor care s-au implicat în susținerea și sprijinirea activităților clubului.

Premierea sportivilor a fost posibilă prin Proiectul de finanțare nerambursabilă cu Primăria Municipiului Botoșani și a Consiliului Local Botoșani.

(Comunicat de presa)








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
9

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...

(P) Relansare monumentală: ReduceriPreturi.ro reînvie după zece ani

astăzi, 13:46
27

ReduceriPreturi.ro, unul dintre pionierii ofertelor online, se întoarce după zece ani de pauză cu o nouă viziune și o abordare modernizată. Relansarea include funcționalități îmbun...

Îl mai țineți minte pe Aron Bălan, spaima șoferilor din Botoșani?

astăzi, 13:12
151

Un tânăr care are la activ sute de fapte de furt comise pe raza județelor Suceava și Botoșani a fost condamnat miercuri, 24 aprilie, de magistrații de la Judecătoria Gura Humorului, î...