CS Real Taekwondo Team Botoșani s-a intors cu 24 de medalii de la Cupa Bacau - FOTO

CS Real Taekwondo Team Botoșani s-a intors cu 24 de medalii de la Cupa Bacau - FOTO
În perioada 27-28 mai 2016 în municipiul Bacău s-a desfășurat prima ediție a Cupei Bacău la Taekwondo WTF și Trialul de selecție a celor mai buni sportivi la categoria CADEȚI pentru LOTUL NAȚIONAL în vederea participării la CAMPIONATUL EUROPEAN DE CADEȚI la TAEKWONDO WTF din luna septembrie, campionat organizat de FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE TAEKWONDO WTF.

Datorită rezultatelor obținute la Campionatul Național de Cadeți CS Real Taekwondo Team Botoșani a propus opt sportivi. În urma desfașurării trialului de selecție la kyorugy (luptă), patru sportivi au reușit să se califice pentru a reprezenta România la CAMPIONATUL EUROPEAN DE CADEȚI TAEKWONDO WTF. Vom fi reprezentați de David Chiaburu, Gabriel Chiaburu, Ionela Ramona Doloca și Mihaela Țăruș. La organizarea primei ediții a Cupei Bacău la Taekwondo WTF au luat startul peste 150 de sportivi înscriși la 15 cluburi de profil din țară.

CS Real Taekwondo Team Botoșani a participat cu un lot format din 34 de sportivi și 4 oficiali. Datorită nivelului ridicat de pregătire al sportivilor, clubul a obținut 24 de medalii, din care 4 medalii de aur, 11 medalii de argint și 9 medalii de bronz. Și de această dată CS Real Taekwondo Team Botoșani a fost clasat pe prima poziție la cea de întâi ediție a Cupei Bacău la Clasamentul General pe cluburi.

Medaliații cu AUR: Ivanov Ștefan, Grădinaru Adina, Tronciu Cosmin Iulian, Breșug-Iriciuc Anastasia.
Medaliații cu ARGINT: Șocarici Darius, Radiș Andy Eduard, Mișcodan Amalia, Marin Răzvan, Cucu Sebastian, Doloca Ionela Ramona, Miron Ema, Dănilă Aryan, Ursan Daria, Melinte Ciprian Augustin, Țăruș Mihaela Iuliana.
Medaliații cu BRONZ: Chiaburu Gabriel, Chiaburu David, Filip Marin, Buzuc Denis, Marin Bianca, Toma Andrei, Andrei Octavian George, Roșca Ovidiu, Țurcanașu George.

Mulțumesc și felicit sportivii pentru rezultatele obținute și în mod special aduc mulțumire celor patru sportivi ce vor reprezenta județul Botoșani la CAMPIONATUL EUROPEAN DE CADEȚI la TAEKWONDO WTF. A fost o competiție foarte puternică, cu sportivi foarte bine pregătiți, însă și de această dată am demonstrat că suntem un club puternic, care aduce un plus de valoare taekwondoului din România, clasându-se la foarte multe competiții pe Locul I la Clasamentul General pe cluburi. Deplasarea la această competiție a fost posibilă datorită contractului de finanțare neramburabilă cu Primăria Municipiul Botoșani și Consiliul Local Botoșani prin Proiectul Taekwondo WTF – Un sport pentru educație și sănătate“", a declarat președintele-antrenor al CS Real Taekwondo Team Botoșani, Nicolae Pasniciuc.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
523

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
207

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
161

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...