CS Real Taekwondo a reprezentat cu succes judeţul Botoşani la cea de a XII-a editie a Stagiului Tehnic Naţional la Taekwondo W.T.F.

CS Real Taekwondo a reprezentat cu succes judeţul Botoşani la cea de a XII-a editie a Stagiului Tehnic Naţional la Taekwondo W.T.F.
În perioada 16-23.08.2015, în localitatea Eforie Nord, judeţul Constanţa, a avut loc "Stagiul Tehnic National la Taekwondo W.T.F.", aflat  la a XII-a editie, organizat de  către Federaţia Română de Taekwondo W.T.F., sub conducerea preşedintelui  federaţiei, maestrul internaţional Cristian Constantin Apostol, centură neagră 7 DAN dar si a cadrelor tehnice din cadrul federatiei. La aceasta editie au participat peste 200 de tehnicieni, antrenori, instructori, arbitri si sportivi de la 27 de cluburi de profil din tara.

Judetul Botosani a fost reprezentat de cel mai titrat club de taekwondo w.t.f., C.S. REAL TAEKWONDO TEAM , cu un număr de 24 de participanti(antrenori, instructori, arbitri si sportivi).
C.S. REAL TAEKWONDO TEAM a fost prezent la acest stagiu datorita proiectului "PROMOVAREA JUDETULUI BOTOSANI-TALENT SPORTIV PRIN TAEKWONDO WTF-SPORT OLIMPIC", finantat de CONSILIUL JUDETEAN BOTOSANI.

In cadrul stagiului au  fost prezentate noi metode de pregatire fizica generala specifice antrenamentelor de taekwondo w.t.f si  cu echipamente ce vin in sprijinul acestora,  tehnici si metode  de antrenament în kyeourugy (luptă), poomsae(luptă cu un adversar imaginar), hoshinsul(autoapărare).Antrenorii, instructorii si arbitri au participat la  cursuri de psihologie ,teorie si programe de selectie , pregatire fizica generala specifica, programe integrate categoriilor de varsta si programa examen grad.

In cadrul stagiului sportivii participanti au sustinut si examene de avansare in grad. La examenul de avansare in grad C.S. REAL TAEKWONDO TEAM  a fost reprezentat de patru sportivi care au reusit sa treaca cu bine probele de examinare, demonstrand inca o data ca sunt  sportivi foarte bine pregatiti.

Sportiva CLAUDIA LEAHU a avansat de la centura neagra 1 DAN la centura neagra 2 DAN, iar sportivii SERENA IVANOV, STEFAN IVANOV si DARIUS SOCARICI au avansat de la centura rosie(2KUP) la centura rosie cu tresa neagra(1KUP).

 În cadrul festiv au fost înmânate diplomele şi cardurile pentru sportivii care au promovat stagiul anterior examenul pentru centuri negre 1 DAN printre care şi DANIEL NECHIFOR , COSMINA ICHIM SI ANDREI MARIUS VAMANU ,legitimati in cadrul C.S. REAL TAEKWONDO TEAM  , diplome de participare pentru toti cei inscrisi in cadrul Stagiului Tehnic National la modulele si cursurile  organizate , iar cluburile participante la acest stagiu  au fost dotate cu materiale specifice de antrenament.

C.S. REAL TAEKWONDO TEAM multumeste CONSILIULUI JUDETEAN BOTOSANI PENTRU sprijinul acordat in participarea la acest eveniment dar si pentru urmatoarele activitati ce vor avea loc in cadrul  proiectului de finantare nerambursabila “PROMOVAREA JUDETULUI BOTOSANI-TALENT SPORTIV PRIN TAEKWONDO WTF-SPORT OLIMPIC .

 Presedinte- Antrenor NICOLAE PASNICIUC







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
75

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
85

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
117

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...