CS Pro Volei primeşte sâmbătă vizita formaţiei CSM Bucureşti

CS Pro Volei primeşte sâmbătă vizita formaţiei CSM Bucureşti
Tehnicianul formaţiei Pro Volei se teme din nou de meciurile de pe teren propriu, unde influenţa publicului si a conducerii administrative creează un stress suplimentar pentru jucătoare.

Constat că mentalitatea jucătoarelor a rămas aceeaşi şi sunt foarte timorate în sala lor. Probabil au fost obişnuite cu foarte multe indicaţii din toate părţile. La meciul trecut Mercic a fost scoasă din teren pe aspectul acesta. Ea era foarte atentă la ce indicaţii se dau din sală. Nu ştiu cine o îndruma atât de bine. Cred că domnul Buhăianu era. Nu e firesc să asculţi de la mama, de la prieten, de la patronul, indicaţii care nu au nicio legătură cu ce ne-am propus noi toată săptămâna, a spus Aurel Ioniţă

Deşi preşedintele clubului este cunoscut pentru exteriorizările zgomotoase din timpul meciurilor, acesta se va abţine potrivit conducerii tehnice.

Am avut o discuţie cu patronul şi o să se mai abţină şi el din când în când. E mai sufletist el aşa. Probabil el nu vrea decât binele echipei. Dacă era altcineva credeam că vrea răul. Probabil la meciurile următoare se va abţine. E bine şi pentru sănătatea lui. Nu am nici un gând de plecare. Fiind prieten cu domnul Buhăianu am venit aici să promovăm în divizia A, a adăugat Ioniţă.

Meciul de sâmbătă de pe teren propriu cu CSM Bucureşti este considerat de către conducerea echipei ca fiind cel mai important din această ediţie de campionat.

Meciul de sâmbătă este important pentru moralul nostru şi pentru jocurile viitoare. Eu zic că vom câştiga şi acest meci. Vom întâlni o echipă bună care are la fel ca noi cinci victorii din cinci posibile dar stau mai slab la seturi. Trebuie să fim atenţi, să pregătim foarte bine meciului şi rezultatul va fi pozitiv. Noi am mai jucat cu ei în toamnă două meciuri de verificare pe terenul lor şi am câştigat. Acum au altă echipă, au adus o jucătoare de afară şi e posibil să apară şi a doua, a conchis Ioniţă.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Adevarul

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1257

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
339

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
326

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...