CS DAO Botosani, in topul national al seniorilor!

CS DAO Botosani, in topul national al seniorilor!
In zilele de 8-9 mai 2010 a avut loc la Sala Sporturilor din municipiul Roman, judetul Neamt,  editia a XX-a a Campionatului National de seniori. Au participat 15 cluburi din judetele Brasov, Constanta, Bucuresti, Bacau, Iasi, Neamt, Suceava, Botosani, Vaslui, fiind prezenti aproximativ 140 de sportivi.

Concursul la desfasurat pe 2 categorii: grade si centuri negre.
La categoria grade feminin, CS Dao Botosani a avut echipa formata din OCU NICOLETA si PLOPEANU DANA. Daca anul trecut aceasta formatie ocupa locul II pe podium, in acest an nu a reusit sa acceada pe nicio pozitie intre primele trei.
 
La categoria centuri negre masculin, CS Dao Botosani a participat cu echipa din 3+1 compusa din: JAJAIE FLORIN, CORUT CIPRIAN, TROFIN VICTOR si AGACHI NARCIS.

Daca in anul 2009 am obtinut locul I in finala disputata cu CS LONG HO Pascani, in acest an am ajuns in aceeasi formula in finala obtinand medalia de argint. Finala a fost extrem de disputata, JAJAIE FLORIN incercand in a treia lupta sa reduca din diferenta de 3-0 de la care intrase, reusind sa ajunga la 3-1,5 puncte. Concurentul sau, membru al lotului national, campion european en titre, CASIAN IONUT, nu a putut fi depasit cu usurinta.
 
Pentru clubul nostru este o mare reusita, demonstrand tuturor ca victoria din 2009 nu a fost o intamplare, ci o conjugare de factori: finantare (de catre Primaria Municipiului Botosani), daruire, pregatire fizico-tactica, determinare. De remarcat ca in toata perioada de pregatire pentru campionat, in afara de cei 4 titulari ai echipei, si LUCA MIRCEA si VASILACHE IOAN, ambii posesori ai centurii negre 1 dang, s-au pregatit asiduu alaturi de colegii lor de club.

Ineditul formarii echipei a fost ca "veteranul" Victor Trofin centura neagra 2 dang s-a accidentat la o coasta cu 2 saptamani inainte de concurs, prezenta lui fiind incerta pana in dimineata de 9 mai, cand am definitivat echipa ce intra in teren.

Pentru noi e o bucurie ca am reusit sa ramanem in topul national al seniorilor, perseverenta si pregatirea noastra producand performante notabile. De mentionat ca toti membrii echipei au locuri de munca, antrenamentele desfasurandu-se seara de seara de la orele 19.00, fapt ce facea si mai dificila pregatirea, din cauza oboselii acumulate peste zi.

Eugen Turcanu, centura neagra 2 dang,
Presedintele Clubului Dao Botosani 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

astăzi, 20:34
490

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

astăzi, 19:51
116

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
74

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...