Croitoru si Vasvari, in top 5 cei mai activi jucatori din Liga 1!

Croitoru si Vasvari, in top 5 cei mai activi jucatori din Liga 1!
Gazeta Sporturilor a monitorizat intregul sezonul de Liga 1 prin InStatt Football, iar in editia tiparita de luni a publicat informatii despre cum a decurs sezonul 2013-2014.

Echipa anului este formata doar din stelisti, dar mai interesant este faptul ca in clasamentul celor mai activi jucatori din Liga 1 se aflat si doi fotbalisti de la FC Botosani. 

Pe prima pozitie se afla Junior Morais de la Astra Giurgiu cu 3582 de actiuni, fiind urmat de Guilherme de la Petrolul Ploiesti cu 3147 de actiuni.

Pe locul trei se afla Marius Croitoru cu 2979 de actiuni, iar pe pozitia a patra este Dragos Grigore cu 2908 de actiuni. Pe locul cinci este Gabriel Vasvari cu 2906 de actiuni reusite.

In "echipa petardelor" se afla un singur jucator de la FC Botosani, iar el este George Cirjan, care a obtinut ce mai slab punctaj dintre atacanti.

VEZI AICI toata statistica in Liga 1!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șapte români morți într-un accident produs în Ungaria. MAE anunță celulă de criză!

Marţi, 22 Mai 2018
5742

Șapte români au murit într-un accident de microbuz, produs marți la Budapesta, în Ungaria, potrivit Ministerului de Externe. Potrivit site-ului Poliției, accidentul a avut loc la ...

Cei care iau mită pentru alte persoane scapă de pedeapsă!

Marţi, 22 Mai 2018
347

Plenul Senatului a adoptat marţi tacit un proiect de modificare a Legii nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie, iniţiat de mai mulţi parlamentari PSD....

Știri.Botoșani.Ro angajează REPORTER

Marţi, 22 Mai 2018
1265

Știri.Botoșani.Ro angajează reporter! Dacă ești o persoană dinamică, pozitivă, rezistentă la timp de lucru prelungit, dornică de a profesa într-un domeniu care oferă satisfacții prof...