Croitoru si Vasvari, in top 5 cei mai activi jucatori din Liga 1!

Croitoru si Vasvari, in top 5 cei mai activi jucatori din Liga 1!
Gazeta Sporturilor a monitorizat intregul sezonul de Liga 1 prin InStatt Football, iar in editia tiparita de luni a publicat informatii despre cum a decurs sezonul 2013-2014.

Echipa anului este formata doar din stelisti, dar mai interesant este faptul ca in clasamentul celor mai activi jucatori din Liga 1 se aflat si doi fotbalisti de la FC Botosani. 

Pe prima pozitie se afla Junior Morais de la Astra Giurgiu cu 3582 de actiuni, fiind urmat de Guilherme de la Petrolul Ploiesti cu 3147 de actiuni.

Pe locul trei se afla Marius Croitoru cu 2979 de actiuni, iar pe pozitia a patra este Dragos Grigore cu 2908 de actiuni. Pe locul cinci este Gabriel Vasvari cu 2906 de actiuni reusite.

In "echipa petardelor" se afla un singur jucator de la FC Botosani, iar el este George Cirjan, care a obtinut ce mai slab punctaj dintre atacanti.

VEZI AICI toata statistica in Liga 1!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O autosanitară a Serviciului Județean de Ambulanță a ars complet!

astăzi, 08:05

O autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani a ars complet, iar angajații nu au mai putut face nimic pentru a lichida incendiul izbucnit. S-a întâmplat la scurt timp d...

Incredibil! ANAF abrogă Declarația unică, la o săptămână de când a intrat în vigoare!

Miercuri, 23 Ianuarie 2019
281

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a pus în dezbatere publică, miercuri, un proiect de act normativ prin care abrogă un alt act normativ propriu care a intrat în vigoar...

Anchetă după o nuntă în penitenciar. O femeie psiholog s-a căsătorit cu "Crocodilu", din clanul Sportivilor - VIDEO

Miercuri, 23 Ianuarie 2019
1408

Administrația Penitenciarelor face anchetă internă după ce o femeie, angajată pe post de psiholog la Rahova, s-a căsătorit, săptămâna trecută, cu un deținut. Este vorba despre un memb...