Croitoru si Vasvari, in top 5 cei mai activi jucatori din Liga 1!

Croitoru si Vasvari, in top 5 cei mai activi jucatori din Liga 1!
Gazeta Sporturilor a monitorizat intregul sezonul de Liga 1 prin InStatt Football, iar in editia tiparita de luni a publicat informatii despre cum a decurs sezonul 2013-2014.

Echipa anului este formata doar din stelisti, dar mai interesant este faptul ca in clasamentul celor mai activi jucatori din Liga 1 se aflat si doi fotbalisti de la FC Botosani. 

Pe prima pozitie se afla Junior Morais de la Astra Giurgiu cu 3582 de actiuni, fiind urmat de Guilherme de la Petrolul Ploiesti cu 3147 de actiuni.

Pe locul trei se afla Marius Croitoru cu 2979 de actiuni, iar pe pozitia a patra este Dragos Grigore cu 2908 de actiuni. Pe locul cinci este Gabriel Vasvari cu 2906 de actiuni reusite.

In "echipa petardelor" se afla un singur jucator de la FC Botosani, iar el este George Cirjan, care a obtinut ce mai slab punctaj dintre atacanti.

VEZI AICI toata statistica in Liga 1!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mark Twain – "Autobiografie"

Marţi, 14 August 2018
328

În ceea ce priveşte autobiografiile, sunt de acord cu Mark Twain: "Autobiografia convenţională a fost, în toate timpurile, o fereastră deschisă. Autorul şade acolo şi-i priveş...

Loc de dat cu... EPIGRAMA! (I)

Duminică, 12 August 2018
846

Dacă ar trăi Păstorel, ar fi singurul care ne-ar atrage atenţia că epigrama trebuie să existe şi, probabil, ne-ar face şi "lista de bucate" ce ar aduce un plus de "calciu&q...

Transferat în stare gravă la Iași, după un accident în plină noapte!

Duminică, 12 August 2018
2070

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost grav rănit în urma unui accident petrecut la Ungureni. Medicii de la Botoșani au decis ulterior ca victima să fie transferată la Iași, într-o clinic...