Croitoru are toată încredere din partea conducerii: "Eu am răbdare!"

Croitoru are toată încredere din partea conducerii: "Eu am răbdare!"

FC Botoșani traversează cea mai dificilă perioadă din ultimele 2 sezoane, având 5 înfrângeri în ultimele 6 meciuri. Imediat după eliminarea din Europa League, care se pare că a avut un impact enorm în moralul jucătorilor, echipa a arătat mai mult a o formație care se luptă pentru salvarea de la retrogradare, nicidecum ca o formație de play-off.

Și Valeriu Iftime recunoaște că există o problemă gravă la echipă.

"Înainte nu eram atât de evident cu fotbalul, e o greșeală că am apărut insistent ca un mare producător de spectacol sportiv. După meciul de aseară, sunt atât de trist încât nici la Sfânta Liturghie nu mi-am revenit. Când ești bun, și ambițiile sunt mai mari. Aseară ne-a bătut o echipă bună, dar nu atât de bună pe cât o arată scorul.

Nici dacă beam două săptămâni și mâncam carne de porc nu mă gândeam că mă bate acasă Chindia și UTA. În 'satul' meu, mă gândeam că sunt fruntaș, la 'oraș', nu, că acolo e greu. Vânzările mele sunt făcute ca să construim clubul. Dugandzic pleca liber în iarnă, nu au fost transferuri haotice. Am o filozofie, o strategie, eu nu iau nimic din asta, din contră, aduc bani de acasă", a declarat Valeriu Iftime, la Digi Sport.

Iftime s-a arătat mâhnit de evoluția lui Șeroni și îi oferă credit în continuare lui Marius Croitoru, antrenor în vârstă de 40 de ani.

"Nu dăm afară antrenorul. Eu am răbdare, Marius e un antrenor bun. Încă sper că ideile lui despre fotbal să producă spectacol. Greșeala lui Șeroni e impardonabilă, se mai întâmplă când dormi pe teren", a adăugat patronul de la FC Botoșani.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
580

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
123

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
78

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...