Croatul Ante Vucemilovic va arbitra meciul Legia Varşovia - FC Botoşani! Vezi unde poti urmari partida!

Croatul Ante Vucemilovic va arbitra meciul Legia Varşovia - FC Botoşani! Vezi unde poti urmari partida!
O brigadă croată, la centru cu Ante Vucemilovic, va arbitra meciul de fotbal Legia Varşovia - FC Botoşani, programat joi, 16 iulie, în manşa întâi a turului 2 preliminar al UEFA Europa League, a anunţat UEFA. 

Arbitrii asistenţi au fost desemnaţi Dalibor Conjar şi Igor Krmar, iar arbitru de rezervă, Bruno Maric. Delegat UEFA va fi elveţianul Christian Mutschler, iar observator UEFA pentru arbitri, israelianul Dani Koren.

Ante Vucemilovic a oficiat la centru la partida Vitesse Arnhem (Olanda) - Petrolul Ploieşti, disputată pe 8 august 2013 în manşa secundă a turului 3 preliminar al Europa League. De asemenea, el a fost arbitru de rezervă la întâlnirea România - Estonia 2-0, ce a avut loc pe 15 octombrie 2013 în preliminariile CM 2014.

Partida Legia - FC Botoşani va avea loc de la 22:00, ora României, pe stadionul "Wojska Polskiego" din Varşovia si va fi LIVE-TEXT pe stiri.botosani.ro.

Pana in acest moment nicio televiziune din Romania nu a anuntat ca va transmite meciul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dezbatere la Liceul "Regina Maria" Dorohoi: Educația digitală versus educația tradițională - FOTO

astăzi, 20:20
299

Joi, 23 noiembrie, un grup de  reprezentanți ai Centrului Europe Direct Botoșani a efectuat  o deplasare la Dorohoi, la Liceul Regina Maria, pentru o inedită activitate în...

Comunicat - Doina Federovici: "Județul Botoșani a primit de la Guvern fondurile necesare pentru asigurarea cheltuielilor din domeniul asistenței sociale"

astăzi, 17:05
274

Președintele PSD Botoșani a anunțat astăzi că în urma solicitărilor autorităților locale, Guvernul a alocat din fondul de rezervă necesarul de bani pentru asigurarea cheltuielilor privi...

O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

astăzi, 15:45
1035

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, la intrare în oraşul Săveni dinspre Botoşani. Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul unui VW Passat, fiind acroşată de un autoturism...