Cristian Popovici revine la FC Botoşani

Cristian Popovici revine la FC Botoşani
Rezultatele din acest debut de sezon au făcut ca oficialii clubului FC Botoşani să se întâlnească ieri de urgenţă pentru a decide soarta echipei. La şedinţă a fost invitat şi tehnicianul Ştefan Apostol, căruia i-au fost imputate rezultatele slabe din acest sezon competiţional. După câteva ore de discuţii, conducerea FC Botoşani a reziliat contractul cu echipa tehnică. "Ne-am înţeles şi ne-am despărţit în termeni amiabili. Am încheiat doar colaborarea cu antrenorul Apostol, nu şi cu jucătorul, pentru că toţi cei de la club îl doresc în continuare la echipă ca jucător", a precizat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Noul antrenor al FC Botoşani va fi Cristian Popovici, care în cursul acestei dimineţi va fi prezent la Botoşani pentru a stabili ultimele detalii contractuale. Cu toate acestea, înţelegerea dintre acţionari şi Popovici pare a fi definitivă, parafată pe un an de zile. "Importante sunt rezultatele, nu perioada de contract. Dacă nu ai rezultate, poţi să faci şi contract pe viaţă. Sperăm să reuşim în scurt timp să readucem echipa pe linia de plutire", a mai spus Cornel Şfaiţer. Acesta afirmă că va încerca să aducă în probe la echipă şi un fundaş central brazilian, pe lângă atacantul de aceeaşi naţionalitate care va sosi în aceste zile.

Noul antrenor va lua astăzi contact cu lotul de jucători, urmând să stabilească şi dacă va renunţa sau nu la serviciile unora dintre ei. "Încă nu pot stabili ce se va întâmpla la echipă. Să semnez întâi contractul, să am câteva discuţii cu jucătorii şi apoi urmează să luăm anumite decizii, care sunt destul de importante", a precizat Cristian Popovici.

Cristian Popovici va reveni pe "Municipal" împreună cu Marius Gireadă. Pe lângă acesta, al doilea secund va fi un alt obişnuit al băncii tehnice, Alin Bejan, care în prezent activează în Campionatul Judeţean la FC Vorona. "Voi veni cu Marius Gireadă şi am solicitat să fie şi Alin Bejan. Ne-am înţeles bine în trecut şi mi-l doresc pe bancă alături de noi", a spus ieri tehnicianul. Dorinţa acestuia de a-l avea şi pe Bejan pe banca echipei reprezentative a judeţului vine într-o zi cum nu se putea mai bună, Alin Bejan împlinind ieri 34 de ani. "Mă bucur că am fost solicitat să fac echipă cu Cristi şi Marius. Cred că putem face treabă bună şi să scoatem echipa din zona retrogradării. Am spus-o mereu şi o repet şi acum, pentru mine FC Botoşani înseamnă totul. M-am retras de aici ca jucător şi sunt dispus să fac totul pentru echipa la care am avut cele mai mari satisfacţii din carieră", a declarat Alin Bejan. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se caută director în administrația publică botoșăneană: Salariul trece de 11.200 lei! VEZI oferta locurilor de muncă

astăzi, 10:38
42

451 de locuri de muncă vacante în județul Botoșani, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani făcând publice ofertele angajatorilor.Primăria Botoșani ...

O nouă avertizare de la meteorologi: Vreme foarte rece, lapoviță și ninsoare în toată țara!

astăzi, 10:14
111

Meteorologii au emis, luni dimineata, o noua informare de precipitatii, mai ales sub forma de lapovita si ninsoare, polei si vreme deosebit de rece in toata tara. Informarea meteo este valabila pana m...

Șeful DRDP Iași: Asigurăm botoșănenii că vom depune toate eforturile inclusiv pentru modernizarea DN 29D Botoșani – Ștefănești!

astăzi, 09:59
72

Secția Drumuri Naționale Botoșani, din subordinea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași, are în administrare o rețea de drumuri cu o lungime de 398,345 kilometri. ...