Cristi Pustai: "S-au facut sacrificii prea mari pentru un punct"

Cristi Pustai: "S-au facut sacrificii prea mari pentru un punct"
FC Botosani si Gaz Metan Medias au terminat la egalitate, scor 0-0, meciul din aceasta seara, din cadrul etapei a 18-a din Liga 1.

Antrenorul oaspetilor, Cristi Pustai, a precizat la finalul meciului ca centralul Marius Avram a acordat prea multe cartonase rosii si ca jocul nu a fost atat de dur.

"Astazi am avut si sansa, dar si ghinion, pentru ca pe final puteam marca la acea centrare unde Lullaku putea sa fie decisiv. E un punct si ambele echipe s-au bucurat pentru acest punct, dar s-au facut cu sacrificii prea mari. Cred ca meciul s-a disputat cu agresivitate in sensul bun al cuvantului, dar sa ai cate doua cartonase rosii...nu am vazut niciun fault dur. Din pacate avem probleme la meciul urmator. (...) Ne-am blocat foarte bine in prima repriza. Am incercat sa-l blocam pe partea dreapta pe Dimitrov, care stiam ca centreaza foarte bine. Si in prima repriza a dat o centrare buna. In repriza a doua am inceput mai bine, am avut doua situatii, chiar si atunci cand Lullaku a scapat spre poarta, dar a fost ajuns de teren. Surprinzator pentru mine a fost ca atunci cand am avut din nou om in plus, nu am mai avut luciditate.", a declarat Cristi Pustai.

 

Spune-ne opinia ta