Cristi Pustai: "O sa ramanem cu un lot de 22 de jucatori. In Antalya vor mai veni fotbalisti in probe"! Ce spune despre plecarea lui Acsinte!

Cristi Pustai: "O sa ramanem cu un lot de 22 de jucatori. In Antalya vor mai veni fotbalisti in probe"! Ce spune despre plecarea lui Acsinte!
Antrenorul echipei FC Botosani, profesorul Cristi Pustai, spune ca la finalul cantonamentului din Turcia vor ramane in lot doar 22 de jucatori, din totalul de 29 cati sunt acum la Gura Humorului. 

Cel mai probabil cei doi juniori de la CSS Botosani si LPS Botosani nu vor place deplasarea in Antalya, urmand ca acolo sa mai ajunga cativa jucatori in probe.

"E bine ca nu am avut parte de accidentari grave. Beneficiem de conditii bune de refacere, chiar si un teren pus la dispozitie, ceea ce este bun. Punem accent pe pregatirea fizica, urmand ca in Antalya sa definitivam lotul, unde speram sa avem parte de terenuri bune. E o perioada grea, probabil cea mai grea. Jucatorii noi s-au integrat, cred ca le place. Nu sunt multe schimbari. Am renuntat la jucatorii care au jucat mai putin si am adus altii pe acele posturi. Perioada de transferuri e lunga si probabil in Antalya vor mai veni cativa jucatori in probe. Suntem 29, mai sunt doi juniori si o sa ramanem un lot de 22 de jucatori.", declarat Cristi Pustai. 

Acesta a comentat si plecarea lui Florin Acsinte la Pandurii Targu Jiu, precizand ca nu este o pierdere pentru club.

"Nu este o pierdere, pentru ca altfel nu ar fi plecat. Este un moment in viata unui jucator care a stat mult timp la acest club.  I s-au oferit probabil niste conditii salariale mai bune, la un club mai bine clasat.", a mai spus Pustai.

 

Spune-ne opinia ta