Cristi Pustai: "Am incredere ca vom fi la fel de realisti si conectati la miza acestui joc" - VIDEO

Cristi Pustai: "Am incredere ca vom fi la fel de realisti si conectati la miza acestui joc" - VIDEO
In ultimul meci al anului 2015, FC Botosani va intalni pe Concordia Chiajna, vineri seara, inceand cu ora 20:30, pe stadionul Municipal din Botosani.

Antrenorul botosanenilor, Cristi Pustai, a precizat inaintea acestei intalniri ca are incredere ca jucatorii sai vor fi la fel de conectati la miza jocului asa cum au fost si la ultimele trei partide, sperand sa obtina cea de-a patra victorie consecutiva.

"Este ultimul meci din acest an calendaristic. Jucăm cu o echipă cu care ne vom întâni şi în play-out, pe care încercăm să o păstrăm la o distanţă considerabilă. O echipă care nu a mai pierdut de mult timp, nici nu a reuşit prea multe victorii dar care are o atitudine schimbată după venirea noului antrenor. Va fi un meci greu pentru că este ultimul. Am încredere că vom fi la fel de realişti, de conectaţi la miza acestui joc şi vom păstra evoluţia bună şi în meciul de vineri seară. Dacă reuşim a patra victorie consecutivă, putem spune că ne pare rău că se întrerupe campionatul. Se încheie un an, cu toţi avem familii, ne dorim să stăm impreuna de sărbători. Le doresc tuturor oamenilor sărbători fericite şi sper să beneficiem de aportul publicului şi la acest ultim meci", a declarat Cristi Pustai.
 

 

Spune-ne opinia ta