Cristi Pustai, prezentat oficial la FC Botosani: "Am incredere mare in el" - FOTO
SPORT

Cristi Pustai, prezentat oficial la FC Botosani: "Am incredere mare in el" - FOTO

   Ionut Tabultoc

Noul antrenor al echipei FC Botosani, Cristian Pustai, a fost prezentat oficial in cadrul unei conferinte de presa organizata de club.

Alaturi de tehnician au fost cei doi conducatori, Valeriu Iftime si Cornel Sfaiter.

"Este important ca am gasit ce am cautat. Este un om care are un nume si care poate sa creeze o stare de atentie si sa aduca noutatea in echipa. Eu am incredere mare in Cristi. Cred ca lotul este ok acum ca se vor rezolva problemele de sanatate. Sper sa ne intrecem pe noi duminica si cu putina matematica sper sa invingem. Cristi va avea totala putere de decizie la FC Botosani", a declarat finantatorul Valeriu Iftime.



Presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter, a precizat ca echipa nu a fost refuzata de niciun antrenor.

"Nu am fost refuzati de niciun antrenor. Cu domnul Grigoras nu am discutat, iar Vasile Miriuta a spus ca daca nu era varianta din Germania venea la FC Botosani. Sunt sigur ca Cristi Pustai isi doreste un rezultat bun cu Targu Mures. Stiti foarte bine performanta reusita de Cristi la Targu Mures, contra Stelei. Ne-am dori sa inregistram si noi rezultate importante impotriva echipelor mari. Cu toti tehnicienii am ramas in relatii bune si asta am vorbit si cu Cristi. Sper sa continuam cat mai mult impreuna si cand o fi sa ne despartim sa o facem in conditii amiabile. Sunt sigur ca el isi doreste sa termine cat mai sus, chiar si locul 7", a spus Cornel Sfaiter.



Cristian Pustai spera sa depaseasca performanta lui Leo Grozavu, de a juca in Europa League, insa sa fie pe criteriu sportiv.

"Am ales Botosaniul pentru ca in Romania de astazi, si am spus-o si public, mi-as dori sa ajung la doua echipe unde pot lucra in liniste, la Gaz Metan si FC Botosani. Vreau sa-l felicit pe Leo pentru ca a ajuns cu echipa unde a ajuns. Imi doresc sa-l depasesc pe el, dar pe criteriu sportiv. Am avut contact cu Europa la Medias, cu o echipa mica, chiar si la Pandurii. In momentul asta este departe Europa de noi. M-am uitat la meciuri si in viata oricarei echipe sunt astfel de momente. Acum se afla intr-un moment delicat, dar am incredere. Am intalnit niste oameni care lasa antrenorul sa lucreze si care s-au despartit in conditii bune de antrenori si asta a fost un criteriu important.", a spus Pustai.


 

 

Spune-ne opinia ta