Cristi Pustai, inaintea partidei dintre FC Botosani si ACS Poli Timisoara: "Sper să fim aceeaşi echipă agresivă"

Cristi Pustai, inaintea partidei dintre FC Botosani si ACS Poli Timisoara: "Sper să fim aceeaşi echipă agresivă"
Antrenorul principal al echipei FC Botosani, Cristi Pustai, spera ca FC Botosani sa bifeze o noua victorie in campionat, dupa cele doua infrangeri suferite la Constanta, cu Viitorul.

Botosanenii vor intalni pe ACS Poli Timisoara, luni seara, incepand cu ora 18:00, iar in cazul unei victorii elevii lui Cristi Pustai vor trece peste timisoreni in clasament.

"Acest meci este foarte important pentru noi pentru că în cazul unei victorii am depăşi echipa din Timişoara în clasament şi asta ar fi foarte bine. Sunt trei puncte importante puse în joc pe care trebuie să le acumulăm în clasament pentru că precis în play-out, toate echipele vor fi foarte aproapiate. Cu Timişoara sper să fim aceeaşi echipă agresivă, în sensul bun al cuvântului, care am fost cu Tg. Mureş şi Craiova, cu apetit de a înscrie şi să ne adjudecăm victoria. Nu pot spune că avem prima şansă pentru că se întâlnesc două echipe cam apropiate valoric. Faptul că jucăm însă acasă...dar nu cred că are vreo importanţă cine e favorit sau nu. Contează doar cât de potent eşti la ora jocului. Timişoara este o echipă care la încpeut de campionat a fost alcătuită pentru a prinde play-off-ul. E o echipă solidă, aşsezată bine în teren, o echipă care primeşte foarte puţine goluri. Să vedem ce va fi. Eu am făcut nişte calcule şi vom vedea. Deocamdată din trei meciuri sub comanda mea, am luat patru puncte. Suntem într-un grafic deoarece am depăşit un punct pe meci, dar trebuie să ne ducem mai sus pentru că noi eram sub media de un punct câştigat pe meci, eram foarte jos. 1,2 puncte câştigate pe meci îţi dau speranţe să vii deasupra liniei, dar nouă ne-ar trebui cam 1.4 puncte câştigate pe meci. Urmează al patrulea meci şi să vedem ce va fi", a declarat Cristi Pustai.

Tehnicianul isi doreste ca publicul din Botosani sa vina intr-un numar mare la stadion, pentru a conduce echipa spre victorie.
 
Exact ca şi la celelate meciuri este important aportul publicului. Suportervii vin însă dacă reuşim să câştigăm şi să-i câştigăm, să-i aducem la stadion prin evoluţiile noastre. Eu cred că meciurile de aici cu Tg.Mureş şi Craiova au fost frumoase şi de aceea sper în aportul şi calitativ dar şi cantitativ al publicului, a incheiat Pustai.

 

Spune-ne opinia ta