Cristi Pustai, despre startul ratat din 2016 si meciul cu Astra: "Trebuie să redevenim acea echipă puternică"

Cristi Pustai, despre startul ratat din 2016 si meciul cu Astra: "Trebuie să redevenim acea echipă puternică"
Antrenorul principal al echipei FC Botosani, Cristian Pustai, a precizat ca spera ca la meciul cu Astra Giurgiu, de vineri seara, jucatorii sai sa intre in forma sportiva de la finalul anului.

"Este primul joc acasă din acest an, jucăm cu liderul campionatului. Este o echipă foarte bună, o echipă care în ultimii ani s-a clasat pe primele locuri. Drept dovadă este o echipă este o echipă foarte puternică în campionatul nostru. Noi venim după înfrângerea de la Dinamo unde am prestat un  joc mai slab dar am venit din cantonament, există acea perioadă în care sper să se regleze lucrurile, să intrăm în forma sportivă. Ne aşteaptă un play-out încins, în care orice punct contează", a declarat Cristi Pustai.

Acesta a mai spus ca asa cum jucatorii au fost laudati la finalul anului, atunci cand au obtinut rezultate bune, asa merita criticati in momentul in care joaca mai slab. 



"A fost rodul muncii noastre şi meritau laude în momentul în care le-au obţinut, cum merită critici în momentul în care nu se întâmplă lucruri bune. A fost o premieră în Liga I până acum pentru că a reuşit Steaua patru victorii consecutive. Asta e, cu bune şi cu rele. Asta înseamnă o echipă. Mergem mai departe, ne vedem de muncă, trebuie să redevenim acea echipă puternică, agresivă, reactivă. Sperăm că o să o facem la meciul de vineri. Ştiam că vor fi trei meciuri foarte grele, au mai rămas doar două", a mai precizat tehnicianul botosanenilor.

Pustai a comentat si primele meciuri oficiale din 2016 din Liga 1, precizand ca majoritatea echipelor au inceput mai greu.

"Majoritatea echipelor au intrat mai greu dar era de aşteptat în prima etapă. Deja a trecut acea primă etapă, toate echipele s-au antrenat pe terenuri bune şi au venit în condiţiile din ţară. Vom vedea. Contează şi pentru ei pentru că s-au apropiat echipele acolo în fruntea clasamentului. De altfel, contează şi pentru noi pentru că obiectivul nostru este să ne clasăm cât mai sus. Era clar că nu avea niciun sens să vorbim despre play-off", a incheiat Cristi Pustai.
 

 

Spune-ne opinia ta