Cristi Pustai a decis! El va fi noul capitan al FC Botosani: "Este o onoare pentru mine" - FOTO
SPORT

Cristi Pustai a decis! El va fi noul capitan al FC Botosani: "Este o onoare pentru mine" - FOTO
Dupa plecarea lui Florin Acsinte la Pandurii Targu Jiu, antrenorul echipei FC Botosani, Cristi Pustai, a fost nevoit sa gaseasca un nou lider in teren, un jucator care sa fie titular, sa fie un bun exemplu sa-i motiveze cat mai bine pe colegi. 

In primul meci amical din Turcia banderola a fost purtata in prima repriza de Gabriel Vasvari, iar in repriza a doua de Andrei Patache, in timp ce in partida cu Zarya Luhansk banderola a ajuns la acelasi Gabriel Vasvari. 

Doar ca, incepand cu cel de-al treilea meci amical, antrenorul Cristi Pustai a luat decizia asteptata de majoritatea suporterilor FC Botosani: noul capitan va fi Michael Nagdeu. Fotbalistul camerunez a fost liderul echipei in partida cu ucrainienii si si-a indeplinit cu succes acest rol si va purta banderola si in campionat.

In partida amicala cu turcii de la Eskisehirsport, Ngadeu nu a jucat, iar capitan a fost Andrei Patache.



"Fie ca sunt sau nu capitan, eu trebuie sa joc la fel de bine. Este adevarat ca este o responsabilitate mare pentru mine sa fiu capitan. Trebuie sa discut cu jucatorii tot timpul, sa-mi asum responsabilitatea ca si capitan. Trebuie sa joc la fel, doar ca atunci cand port banderola trebuie sa vorbesc mai mult. Vorbesc cu ei in limba romana. Suntem in Romania si asa e normal, sa vorbim romana. Nu vorbesc inca perfect limba romana, dar ma descurc si stiu ce trebuie sa spun in timpul meciului ca sa-mi motivez colegii. Cei care nu vorbesc limba romana si nu inteleg, le vorbesc in limba engleza. La meciul cu Jagiellonia antrenorul mi-a spus ca eu voi fi capitan si ca trebuie sa fiu un exemplu pentru colegi. Este o onoare pentru mine sa port banderola de capitan la FC Botosani. Trebuie sa joc foarte bine, sa fiu perfect pe teren sa incerc sa fiu un exemplu bun pentru colegii mei, sa incerc sa-i motivez  cat mai bine", a declarat Michael Ngadeu, in exclusivitate pentru Stiri.Botosani.ro. 

Intr-un sondaj realizat de site-ul Stiri.Botosani.ro, Michael Ngadeu a fost votat ca fiind cel mai in masura sa poarte banderola de capitan.


 

 

Spune-ne opinia ta