Cristi Popovici: "Meci slab!" Radu: "Se putea mai bine!"

Cristi Popovici: "Meci slab!" Radu: "Se putea mai bine!"

 Cristi Popovici antrenor FC Botosani  Sport Botosani

Remiza albă obţinută de FC Botoşani şi Cetatea Suceava în Derby-ul Nordului a fost comentată de cei doi antrenori după meciul din etapa a zecea. Atât Cristi Popovici, cât şi Ioan Radu au declarat că jocul a fost unul sărac şi că se putea mai bine.

Antrenorul de la FC Botoşani a afirmat pentru site-ul oficial al clubului că de acum prioritare vor fi meciurile de acasă, care vor fi tratate la victorie, iar punctele obţinute vor ajuta echipa să se depărteze de zona periculoasă a retogadării.

"Am văzut un joc sărac, fără prea multe faze pe poartă, eu am mizat mult pe viteza lui Caragea şi a lui Ghiceanu, însă se pare că fără rezultat, pentru noi de acum sunt importante meciurile care au mai rămas, mai ales cele pe teren propriu, în care ne propunem câştigarea a cât mai multe puncte pentru a ieşi din subsolul clasamentului.", a declarat antrenorul.

Popovici a comentat şi stilul de joc al adversarei, susţinând că Cetatea practică o tactică defensivă. Prin urmare punctul obţinut, este unul foarte important pentru echipa sa.

"Suceava, prin sistemul de joc pe care îl are, pune accent mai mult pe faza de apărare şi fac un joc de angajament. Nu este un rezultat prin care am făcut o gaură în cer, dar este un punct important.", a mai adăugat Popovici pentru fcbotosani.ro

Antreorul încă mai regretă remiza din etapa trecută, cu Săgeta Stejaru şi susţine că mai are nevoie de încă 3-4 jucători, deoarece echipa sa e deficitară în toate compartimentele.

"Continuăm să nu pierdem, iar acum ne dăm seama ce puncte importante am pierdut cu Săgeata Stejarul. Abia în iarnă ne propunem să mai aducem la Botoşani 3-4 jucători, suntem deficitari pe mai multe posturi, însă până atunci trebuie să câştigăm puncte şi să ieşim din zona gri", a declarat după meci Cristi Popovici, antrenor principal FC Botoşani.

Ioan Radu s-a declarat mulţumit de remiza obţinută, afirmând totuşi că jocul echipei putea fi mai bun şi absenţa lui Clement Pălimaru s-a făcut simţită în jocul echipei.

"Din moment ce avem un punct obţinut în această partida, înseamnă că l-am câştigat, deşi jocul nostru a fost mai puţin bun, dacă ar fi să ne referim la partidele pe care le-am avut cu Petrolul Ploieşti şi Sportul Studenţesc. S-a simţit lipsa lui Pălimaru în atac, care a fost înlocuit de Gonţă, un jucător care nu s-a ridicat la nivelul ligii a doua, s-a văzut lipsa de experienţă în cazul lui.", a declarat Ioan Radu.

Pentru antrenorul sucevean jocul a fost unul echilibrat, în care s-au observat ambiţiile şi rivalităţile dintre cele două echipe. "A fost un joc echilibrat, pot spune cu o uşoară dominare din partea noastră, un joc sărac totuşi în faze de poartă, închis, un joc al ambiţiilor", a declarat Ioan Radu, antrenor principal Cetate Suceava.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Liga2.RO

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Costel Enache, înaintea meciului cu Astra: Avem de luat o revanșă faţă de meciul din tur, o revanşă faţă de oamenii care cred în noi!

astăzi, 15:05
60

Tehnicianul a mai adăugat că ar fi nedrept ca FC Botoşani să nu îşi menţină locul în clasament, după ce s-a depus atâta efort pentru această poziţie. Înaintea partide...

Seminarul Teologic Botoşani marchează cu sobrietate funebră decesului regelui Mihai I - FOTO

astăzi, 14:35
125

În dimineaţa zilei de vineri, 15 decembrie, la Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Sf. Gheorghe" din Botoşani, ca în fiecare vineri dealtfel, s-a săvârşit Sfâ...

Fostul preşedinte al CJ Botoşani pus de judecători să plătească din propriul buzunar sarmalele şi cârnaţii daţi de Revelion şi Ziua Naţională

astăzi, 13:23
831

Magistraţii au respins apelul formulat de fostul şef al judeţului şi au menţinut sentinţa dată de Judecătoria Botoşani ce l-a obligat la plata a 93.696 de lei. "Respinge ca nefo...