Cristi Popovici, înaintea meciului cu Steaua: "Ne dorim să rămână tot sub noi în clasament"

Cristi Popovici, înaintea meciului cu Steaua: "Ne dorim să rămână tot sub noi în clasament"

 Cristi Popovici  Ionut Tabultoc

 Antrenorul principal al FC Botoșani, Cristi Popovici, a declarat în urmă cu puțin timp în cadrul unei conferințe de presă că FC Botoșani își propune să facă un joc bun cu Steaua și, la final, echipa botoșăneană să fie tot peste campioana României în clasament. 

  Tehnicianul botosanenilor spune că lotul Stelei este unul foarte valoros și n-ar fi o surpriză dacă FC Botoșani va pierde, va fi însă urât dacă ar pierde la scor.    

 "Indiferent de rezultatul care era aseară, noi abordăm meciul la fel. S-a văzut că și Steaua, când dă de echipe puternice, are probleme. E ușor în campionatul României când iese conducerea Stelei și declară că ei lucrează nu știu în ce mod și sunt foarte performanți. E ușor să spui asta când ai lotul cel mai bun, echipa cea mai bună, jucători la națională. Eu sper că la meciul de duminică o să arătăm că și noi ne antrenăm foarte bine și să arătăm că și noi până în momentul de față am avut rezultate demne de apreciat. Ne dorim foarte mult că la sfârșitul meciului să ne bucurăm de un stadion arhiplin.      

E mai puțin relevant ce modificări vor fi în primul 11 al Stelei. Au cei mai buni jucători în lot, nu doar în echipă de bază. O schimbare la ei nu se simte. Nu știu cine e mai bun, Kapetanos sau Piovacari, Popă sau Iancu, e foarte greu, pentru că toți sunt jucători buni. Mi-aș dori ca jucătorii mei să prindă o formă bună la ora jocului.       

N-ar fi o surpriză imensă dacă noi am pierde jocul cu Steaua. Ar fi foarte urât pentru noi ca scorul să ia proporții. Toți se gândesc acum că Steaua vine la Botoșani, își ia trei puncte și pleacă acasă. În schimb, o victorie a noastră cred că ar confirma că la Botoșani se vrea și se face ceva. Obiectivul nostru este ca Steaua să rămână tot sub noi în clasament", a declarat Cristi Popovici. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care sunt mașinile noi cumpărate de români în 2017!

astăzi, 10:37
65

Anul 2017 a fost unul complicat pe piaţa auto din România: aproximativ 106.000 de autoturisme noi au fost înmatriculate, în timp ce numărul înregistrărilor de maşini rulate...

Incendiu la o casă din municipiul Botoşani! Două autospeciale de pompieri au intervenit

astăzi, 09:55
399

Incendiul a fost semnalat la o construcţie de pe strada Peco, iar două autospeciale s-au deplasat la faţa locului. Flăcările au cuprins acoperişul clădirii şi a fost stins în limitele g...

Arest la domiciliu în urma scandalului amoros din Parcul Tineretului!

astăzi, 09:30
352

Scandalul petrecut duminică seara, într-un apartament situat în Parcul Tineretului din municipiul Botoșani, nu a rămas fără urmări. Bărbatul de 25 de ani s-a ales cu 30 de zile ares...