Craiova a reușit să transfere perla lui Marius Croitoru: George Cîmpanu va pleca în Bănie!

Craiova a reușit să transfere perla lui Marius Croitoru: George Cîmpanu va pleca în Bănie!

Marius Croitoru primește a doua lovitură în 24 de ore. După plecarea lui Marko Duganzic, un alt elev de-al său a părăsit echipa.

Tânărul George Cîmpanu a fost transferat de Universitatea Craiova, pentru aproximativ 250.000€, FC Botoșani păstrând totuși și procente importante dintr-un viitor transfer.

Cîmpanu, eligibil pentru regula U21 și component de bază al Naționalei de Tineret, a fost cumpărat de Craiova pentru a acoperi golul lăsat liber de plecarea lui Mihăilă la Parma.

"Universitatea Craiova mai are încă un jucător la Naționala Under-21: George Cîmpanu. El a semnat cu Știința pe o perioadă de 5 ani, fiind un fotbalist monitorizat de noi de aproape doi ani." au anunțat Oltenii în social-media.

3 goluri în 22 de meciuri a reușit atacantul de 21 de ani, adus de la CSM Alexandria. Acesta a fost școlit de Academia Hagi.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
95

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
32

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
213

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...