Costel Enache: "Nu suntem chiar în măsura de a spune că mergem la FCSB să câştigăm"
SPORT

FC Botosani joaca in aceasta seara, pe Arena Nationala, contra celor de la FCSB, iar antrenorul botosanenilor, Costel Enache, spune ca gazdele au o echipa valoroasa si trebuie sa recunoasca acest lucru.

Costel Enache: "Nu suntem chiar în măsura de a spune că mergem la FCSB să câştigăm"

 

Botosanenii isi doresc sa obtina prima victorie pe terenul FCSB-ului, insa nu va fi deloc usor, mai ales ca Gigi Becali investeste sume colosale pentru fotbalul romanesc in fiecare an.

"Ne aşteptăm la un joc extrem de greu şi ne pregătim pentru asta. Încercăm să atingem cele două puncte necesare, să facem noi un joc foarte bun şi, poate, să prindem o zi mai puţin bună a adversarului. Trebuie să recunoaştem valoarea, un lot echilibrat cu multă calitate. FCSB este o echipă capabilă să atace în mai multe moduri şi nu cred că va fi nici o problemă. Ne-ar bucura o victorie şi am fi foarte mândri, ţintim victorii meci de meci, dar trebuie să fim realişti. Nu suntem chiar în măsura de a spune că mergem la FCSB să câştigăm. Încercăm să facem lucrurile aşa cum le-am făcut până în acest moment, cu seriozitate cu multă ambiţie şi concentrare. Dacă aceste lucruri se vor alinia în joc, probabil vom obţine un rezultat bun. Noi nu încercăm să urmărim rezultatul în sine, rezultatul trebuie să vină în urma unor lucruri pe care le gestionăm noi. Antrenamente, disciplină, atitudine, consecvenţă. Până în acest moment, sunt mulţumit de ceea ce am făcut. Eu n-aş vrea să îi surprindem, pentru că eu aş vrea ca ei să recunoască la noi anumite lucruri şi noi să le facem foarte bine. Atunci când putem să punem în practică lucrurile care ne definesc pe noi, atunci cred că putem obţine un rezultat pozitiv.", a declarat Costel Enache.

Meciul dintre FCSB si FC Botosani va avea loc incepand cu ora 21:00, in direct la Digisport, Dolcesport si Look tv.

 

Spune-ne opinia ta