Costel Enache: "Ne bucuram pentru rezultate. Nu stiu cat de mult este meritul meu aici"
SPORT

FC Botosani a invins cu scorul de 5-1 pe cei de la Sepsi Sfantu Gheorghe, in cadrul etapei a treia din Liga 1, iar la finalul jocului antrenorul botosanenilor, Costel Enache, a precizat ca este bucuros de rezultate, dar si de jocul prestat de elevii sai.

Costel Enache: "Ne bucuram pentru rezultate. Nu stiu cat de mult este meritul meu aici"

Cu modestie, tehnicianul a declarat ca el doar profita de aceste rezultate, pentru ca munca a depus-o staff-ul lui Leo Grozavu, jucatorii fiind bine pusi la punct.

"Sunt bucuros in acest moment, dar in general viata m-a invatat ca avem nevoie de echilibru. Ne bucuram pentru rezultat, ne bucuram pentru joc, pentru ca din punctul meu de vedere am facut un joc spectaculos, un joc care sper sa fi fost placut celor care l-au vazut, dar nu este de ajuns. Suntem la inceput si avem nevoie de continuitate, de progresie in lucrul pe care l-am inceput. Ma simt avantajat de faptul ca am gasit o echipa foarte bine pusa la punct. Nu stiu cat de mult este meritul meu aici. Consider ca s-a lucrat foarte bine pana in acest moment. Consider ca rezultatele vin pe forta grupului, pe concentrare, pe atitudine, iar eu sunt doar un profitor. Suporterii mereu au fost numarul 12 sau poate chiar numarul 1 si sa incepem de la ei numaratoarea.", a declarat Costel Enache.

 

Spune-ne opinia ta