Costel Enache: "Aștept un joc echilibrat"

Costel Enache: "Aștept un joc echilibrat"

Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că se așteaptă la un meci foarte greu duminică, la Mediaș, cu Gaz Metan.

„Întâlnim un adversar care este într-un moment bun, cu altă dinamică de joc, cu o evoluție destul de bună acasă, în jocurile de pe teren propriu. E o echipă cu jucători interesanți, jucători cu calitate, jucători care pot debloca jocul prin acțiuni individuale sau printr-o execuție, așa că o să avem treabă. Aștept un joc echilibrat și m-aș bucura să fie un joc echilibrat pentru că și noi avem în echipă jucători care vor face diferența în anumite momente, îmi doresc un joc echilibrat pentru că asta ar însemna din partea noastră o organizare de joc foarte bună și atunci m-aș simți mai în siguranță în momentele în care băieții au înțeles că forța vine din organizare și dintr-o luptă colectivă, am ieșit cu fruntea sus și cu rezultate pozitive. Aștept în continuare același lucru și să fim bucuroși cu toții”, a declarat Costel Enache.

Înaintea duelului din penultima etapă a turului acestei ediții de campionat, care se va disputa între Gaz Metan și FC Botoșani duminică, 21 octombrie, de la ora 18:00, gruparea locală se află pe locul 11 în Liga I cu 12 puncte.

Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani a declarat că atacantul Nikola Trujic este jucătorul care poate aduce plusul de care echipa avea nevoie în atacul echipei sale.

„Am fost naivi în două puncte clar: am luat goluri ușor și am marcat foarte mult. Pe parcurs e destul de greu să aduci pe cineva să intre într-o organizare ofensivă, care necesită sincronizare, omogenitate, un anumit ritm de joc, dar pe partea ofensivă e nevoie de un jucător care să vină cu o calitate aparte față de jucătorii din lot. Nikola cred că este un jucător care ne poate ajuta. E un jucător de un alt profil decât cei pe care îi avem în lotul actual, e un jucător care are un istoric destul de bun. Am considerat că e jucătorul care poate ajuta echipa în momentul acesta. E un jucător cu forță de pătrundere în viteză extraordinar de bună”, a declarat Costel Enache.


fcbotosani.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
142

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
237

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
365

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...