Costel Enache: "Am observat la Juventus un joc mai bun decat o arata rezultatele. Nu ne asteapta un meci usor"
SPORT

Antrenorul echipei FC Botosani, Costel Enache, si-a atentionat jucatorii inaintea duelului din deplasare, cu Juventus Bucuresti, ca nu ii va astepta un joc usor.

Costel Enache: "Am observat la Juventus un joc mai bun decat o arata rezultatele. Nu ne asteapta un meci usor"

Juventus Bucuresti ocupa ultimul loc in Liga 1, cu doar 3 puncte in clasament, fiind singura echipa care nu castigat vreun meci in primele 9 etape din acest sezon. In schimb, bucurestenii au scos 3 rezultate de egalitate, cu Chiajna, Iasi si Voluntari.

"Consider despre adversar că rezultatele sunt sub nivelul jocului. Am urmărit jocul celor de la Juventus București și am observat un joc mai bun decât o arată rezultatele. Amintesc meciul cu Dinamo din prima etapă, cu Voluntari, meciul de la Astra, e o echipă destul de consistentă în joc dar care lipsa de experiență la acest nivel a făcut diferenta în rezultatele. Noi trebuie să gestionăm bine acest aspect să înțelegem nu ne așteaptă un meci ușor. E o deplasare în care trebuie să fim prezenți nu doar fizic ci și 100% mental. Mai avem trei anternamente iar pentru mine sunt criterii de selecție. Mental încercăm să fim echilibrați, ne uităm în jurul nostru și vedem că nu suntem singura echipă care am călcat strâmb. Noi am făcut-o cu un adversar foarte bun, am avut și noi lipsă de inspirație. Nu putem să aruncăm vina pe unul din jucători. Așa cum tortul l-am tăiat în feliuțe la fiecare la victorii la fel și la înfrângere ne asumăm fiecare partea lui de responsabilitate. În acest sezon vârfurile noastre nu au marcat dar au creat, avem combinații făcute cu ei, avem pase decisive, au adus mingea în fața porții pentru un gol. Nu suntem o echipă care să ne bazăm pe un joc decisiv al atacantului. El face parte în concepția noastră dintr-un joc colectiv, jucătorii care crează spații si cei care crează goluri.”, a declarat Costel Enache.

Meciul dintre Juventus Bucuresti si FC Botosani va avea loc vineri seara, incepand cu ora 18:00, la Ploiesti.

 

Spune-ne opinia ta