Costel Enache, prezentat oficial la FC Botosani! Sfaturi de la Leo Grozavu! FOTO
SPORT

FC Botosani l-a prezentat, luni dimineata, pe noul antrenor al echipei FC Botosani, Costel Enache. In varsta de 44 de ani, Enache ii va lua locul lui Leo Grozavu.

Costel Enache, prezentat oficial la FC Botosani! Sfaturi de la Leo Grozavu! FOTO

Inainte de de inceperea conferintei de presa, Costel Enache si Leo Grozavu au discutat minute in sir. Enache si-a notat pe o hartie toate sfaturile primite de la Grozavu, dupa care cei doi si-au dat mana.

"Este o noua provocare pentru mine, una foarte importanta. Este o provocare umana, pentru ca stiu oamenii din cadrul clubului de foarte mult timp, dar si mai agresiv din punct de vedere profesional. Am trecut prin multe etape de dezvoltare. Fotbalul e un fenomen ciudat si sunt momente in care ai sansa sa lucrezi in fotbal la un nivel superior educatiei profesionale pe care o ai. Trebuie sa spun din start ca nu sunt un magician, nu pot face minuni. Sunt un devotat si muncitor, iar in slujba echipei o sa pun mereu maximum din ce pot. Inca nu pot vorbi despre un obiectiv pentru ca inca nu am lotul. Antrenorul a fost Leo si este destul de greu sa ne facem planuri pana cand nu avem ceva concret. Am urmarit echipa in acest sezon. Nu stiu daca am pierdut 3 partide din acest sezon. Dupa ce am avut discutia cu conducerea clubului, inainte sa revina Leo, am privit cu alti ochi meciului echipei FC Botosani", a declarat Costel Enache.

Presedintele clubului FC Botosani, Costel Sfaiter, spune ca Enache va avea o misiune dificila pentru ca timpul pana la inceperea noului sezon este foarte scurt si trebuie sa formeze lotul.

"Costel un tehnician cu care noi am mai avut discutii. La momentul respectiv am discutat despre FC Botosani. Stiu ca am avut o discutie de jumatate de zi, insa pacate el era angajat in staff-ul Federatiei Romane de Fotbal. Si-a dorit sa vina la Botosani, dar nu a fost lasat sa plece. Acum am reusit ca cei din federatie sa-si dea acordul. Il cunoastem foarte bine, stiti istoricul lui ca tehnician si va fi o noua provocare pentru el. Nu este usor. Campionatul bate la usa. O sa aiba zile pline de munca, pentru ca trebuie sa gasim solutii", a spus Cornel Sfaiter. 

 

Spune-ne opinia ta