Costel Enache: ”Inteleg infrangerea, doar ca astazi parca am acceptat-o prea usor”
SPORT

FC Botosani a suferit prima infrangere de pe teren propriu din actualul sezon, scor 1-3 cu Astra Giurgiu, in cadrul etapei a IX-a din Liga 1.

Costel Enache: ”Inteleg infrangerea, doar ca astazi parca am acceptat-o prea usor”

Antrenorul botosanenilor, Costel Enache, a spus la finalul partidei ca in cadrul unei echipe apar si astfel de momente si ca este de datoria sa sa-i faca pe jucatori sa treaca peste acest esec.

”Ne-am pierdut reperele si nu am mai fost echipa care avea un orizont. Stiam bine care sunt punctele noastre forte, stiam valorile pe care ne axam atunci cand am inceput activitatea si am incercat sa le mentinem. Intr-o echipa clar ca apar si momente de acestea. Ramane in seama mea sa stiu sa gestionez un astfel de moment. Nu e un moment usor, ci unul dificil. Am pierdut. Problema mea e ca inteleg infrangerea, doar ca astazi parca am acceptat-o prea usor si asta este supararea mea. N-am mai avut aceeasi  tresarire de orgoliu ca in alte jocuri, n-am avut aceeasi dorinta sau agresivitate de joc. Un astfel de moment lasa ceva urme si cred ca ar fi foarte bine daca am invata ceva. Sansa noastra face ca intr-o saptamana avem ocazia sa indreptam. Nu pot sa spun ce am discutat la pauza in vestiar pentru ca sunt lucruri de vestiar. E clar ca poate nici discursul meu de la pauza nu a prins. Astazi nu am reusit sa fac eu diferenta, ci a facut-o colegul meu. Am dat si de un adversar puternic, care a parut foarte motivat. Pentru mine e un mic dezastru rezultatul si jocul de astazi. După cum ne-am prezentat astazi, nu cred ca puteam face mai mult”, a declarat Costel Enache.

 

Spune-ne opinia ta