Costel Enache, înaintea meciului cu Astra: Avem de luat o revanșă faţă de meciul din tur, o revanşă faţă de oamenii care cred în noi!

Antrenorul FC Botoşani speră la un rezultat pozitiv în meciul cu Astra. Costel Enache a precizat că partida ar putea fi o revanşă după înfrângerea suferită în tur, scor 3-1. 

Costel Enache, înaintea meciului cu Astra: Avem de luat o revanșă faţă de meciul din tur, o revanşă faţă de oamenii care cred în noi!

Tehnicianul a mai adăugat că ar fi nedrept ca FC Botoşani să nu îşi menţină locul în clasament, după ce s-a depus atâta efort pentru această poziţie. Înaintea partidei staff-ul tehnic nu poate miza pe patru jucători, Răzvan Tincu, suspendat, Róbert Elek, Benjamin Kuku şi Lóránd Fülöp, accidentaţi. 

"Avem de luat o revanşă față de meciul din tur, o revanşă faţă de oamenii care cred în noi, care ne apreciază și ne urmăresc, o revanșă față de toată munca de până acum. Ar fi nedrept din punctul meu de vedere şi dureros dacă nu am putea să menținem locul de clasament care îl dorim şi pentru care am luptat atât. Astra e o echipă organizată şi a ieşit în evidenţă, Edi e un antrenor care mizează foarte mult pe organizarea jocului, chiar o duce într-un extrem, într-o rigiditate şi probabil că lucrurile acestea au făcut să arate bine în tot campionatul. Au şi ei slăbiciunile lor ca oricare din adversari, ideea este ca noi să găsim inteligenţa şi mijloacele cu care să-i surprindem”, a declarat antrenorul principal al FC Botoșani.

Costel Enache nu a uitat nici de partida pierdută cu FCSB, scor 3-0, spunând că şi elevii săi au avut momente bune în joc şi rezultatul este unul exagerat. 

 „Am revăzut jocul cu FCSB, am primit și raportul statistic al jocului şi într-adevăr am avut momente de naivitate dar au fost şi momente foarte bune. Spre exemplu apetitul nostru ofensiv a fost evident în faţa celor de la FCSB. Am avut dublul numărului de şuturi la poartă, cornere 5-0, sunt lucruri care trebuie să le scot în evidenţă, pentru că acum chiar mi se pare exagerat rezultatul. Şi spun lucrul aceasta pentru a auzi jucătorii. Nu trebuie să ne pierdem echilibrul, încrederea în forţele noastre şi nu trebuie să dezarmăm sub nicio formă. Sunt momente care nu le-am gestionat foarte bine, dar au fost doar câteva. Restul cred că ne îndreptăţesc să menţinem linia bună, pozitivă, optimistă şi să ne creeze o motivaţie clară pentru ca locul 4 să rămână al nostru. Este un loc în care am muncit şase luni, am suferit, au fost şi momente foarte grele, dar lucrurile acestea ţin de trecut”, a declarat Costel Enache.

Partida dintre Astra şi FC Botoşani se va disputa, vineri, de la ora 20.00 şi va fi transmisă de Look TV, Dolce şi Digi Sport. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
148

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
563

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
285

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...