Costel Enache este pregatit pentru meciul din cupa cu CFR Cluj: ”Avem sansa noastra”
SPORT

FC Botosani si CFR Cluj se vor duela din nou, dupa egalul alb de saptamana trecuta din Gruia. Partida din 16-imile Cupei Romaniei urmeaza sa aiba loc joi seara, incepand cu ora 18:00, pe stadionul Municipal din Botosani.

Costel Enache este pregatit pentru meciul din cupa cu CFR Cluj: ”Avem sansa noastra”

Inaintea acestui meci, antrenorul Costel Enache spune ca FC Botosani are sansa sa elimine liderul din cupa, chiar daca CFR Cluj a pierdut in acest sezon doar doua meciuri.

”E o competite aparte, o abordare diferita fata de jocurile din campionat. Eu personal, cu regret o spun, nu am facut performante in Cupa Romaniei. N-am reusit sa trec de mai multe tururi, asa ca sa ajung intr-o faza superioara nici ca jucator, dar nici ca antrenor. Mereu am incercat sa tratam cat mai serios competitia si sa scoatem maximum din ce puteam. Asa vom face si maine, chiar daca adversarul este in mare forma, avem sansa noastra si oportunitatea de a incerca sa facem performanta in Cupa Romaniei. Nu vad mari diferente fata de meciurile din campionat, poate doar daca se schimba rezultatul, pentru ca acolo se schimba altfel situatia pentru ca este un singur meci. Vad o lupta echilibrata si stiu ca ne asteapta un meci greu. Nu stiu cat de mult de va avantaja daca vor fi prelungiri, pentru ca avem 4 jocuri in 12 zile si eu sper sa terminam repede jocul si daca am putea in favoarea noastra ar fi excelent, daca nu , suntem pregatiti si pentru prelungiri sau lovituri de departajare. N-am apucat sa exersam loviturile de la 11 m, dar vom fi pregatiti. Oboseala nu e un lucru de care ne plangem. Nu trebuie sa ne plangem, trebuie sa cautam solutii si sa ne facem treaba. Vor aparea schimbari, pentru ca avem in lot jucatori echilibrati. Eu consider ca avem jucatori extrem de echilibrati. Cucu este in continuare accidentat, ii mai avem pe Chitosca si Esteban.”, a declarat Costel Enache.

 

Spune-ne opinia ta