Costel Enache, dezamăgit după duşul rece de la Chiajna: ”E deranjant că am pierdut într-un asemenea mod! Sper să fie un accident”

Costel Enache, dezamăgit după duşul rece de la Chiajna: ”E deranjant că am pierdut într-un asemenea mod! Sper să fie un accident”

FC Botoşani a pierdut la scor de neprezentare meciul cu Concordia, scor 0-3, iar Costel Enache s-a arătat dezamăgit de modul în care elevii săi s-au prezentat la Chiajna.

”Nu e problemă că am pierdut, problema e cum am făcut-o. Ne-am abătut de la tot ce-am demonstrat până acum, fluctuaţia a fost mult prea mare faţă de ce am arătat. Trebuie felicitat şi adversarul, Concordia a făcut un meci foarte bun. Nu am reuşit să ne capacităm, am avut meciuri foarte grele în cursul săptămânii, cu Craiova şi Viitorul, iar reculul a fost foarte puternic. Este deranjant totuşi că am pierdut într-o asemenea manieră, dar era normal să vină şi un asemenea accident, pentru că eu sper că azi a fost un accident. O să ne luptăm în continuare pentru Playoff, dar şi pentru Cupă, acolo unde suntem aproape de linia finală”, a spus Costel Enache.

Sursa: Telekomsport.ro

Echipa lui Costel Enache se menţine pe locul IV în clasamentul Ligii I, cu 35 de puncte. În etapa viitoare, FC Botoşani va întâlni pe teren propriu formaţia FCSB.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Școala performanței: Elevii din Botoșani au participat la Concursul Județean ”Ioan Țicalo”

astăzi, 12:45
42

Obiectivul principal al concursului este de a încuraja dezvoltarea spiritului de competiție și a interesului pentru studiul limbii și literaturii române și al matematicii, evaluarea co...

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
1799

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
172

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...