Costel Enache ajunge la Botosani pentru negocieri, insa a aparut si varianta Vasile Miriuta!
SPORT

Anuntat ieri ca fiind in proportie mare noul antrenor al FC Botosani, Costel Enache nu mai este sigur ca va semna cu FC Botosani si asta pentru ca intre timp a aparut varianta Vasile Miriuta, dat afara de la CFR Cluj.

Costel Enache ajunge la Botosani pentru negocieri, insa a aparut si varianta Vasile Miriuta!

Valeriu Iftime a spus ca Enache nu a semnat inca un contract cu FC Botosani, urmand sa se intalneasca astazi si sa discute.

"Costel Enache nu este antrenorul nostru, ca sa fie clar. Si eu sunt 100 % sigur ca va fi, dar nu a semnat. Sunt lucruri pe care trebuie sa le discutam. Noi am avut o discutie intre noi despre mai multi antrenori. Eu stiu ca el este un antrenor cu o modestie teribila, care cunoaste copii. Eu vreau un antrenor care sa fie trup si suflet cu Botosani. Ma gandesc chiar si la Mirel Radoi, dar el nu are scoala. Sunt multi antrenori buni. Noi am vorbit cu Costel, dar nu stim inca daca el va fi antrenorul.", a spus Valeriu Iftime.

Vasile Miriuta a mai fost pe lista echipei FC Botosani inainte sa fie instalat Cristi Pustai si chiar au existat negocieri cu tehnicianul care a incheiat sezonul la CFR Cluj, insa in acel moment a aparut varianta Germania pentru antrenorul de 48 de ani.

"Este adevarat ca am purtat discutii atunci cu Vasile Miriuta si chiar a fost la un pas sa vina la Botosani, dar nu a mai venit pentru a avenit acea oferta din Germania. N-ea multumit atunci si prima optiune din Romania era FC Botosani.", a spus Cornel Sfaiter.

 

Spune-ne opinia ta