Cornel Şfaiter vrea o victorie pe teren cu Gloria Buzău

Cornel Şfaiter vrea o victorie pe teren cu Gloria Buzău
Deşi Botoşani a fost umilită sâmbătă cu 4-0 de divizionara C, Laminorul Roman şi are toate şansele să o încaseze şi la Buzău sâmbăta viitoare, vicepreşedintele fanionului vrea ca meciul cu Gloria să se joace pe teren şi nu la masa verde.

"Nu mi-aş dori să se întâmple acest lucru, însă totul e posibil. Este mult mai frumos să câştigi pe teren decât «la masa verde». Sper ca buzoienii să-şi rezolve problemele şi să plătească până miercuri datoriile de 100.000 de euro. Ştiu că situaţia este destul de gravă acolo", a declarat Cornel Şfaiţer, pentru Monitorul de Botoşani.

 

Legat tot de înfrângerea la cor de ieri, Ştefan Apostol recunoaşte că FC Botoşani a fost ridiculizată sâmbătă de romaşcani.Tehnicianul e de părere că elevii săi nu au tratat foarte serios meciul şi nu s-au concentrat aşa cum trebuia.

 

"Din păcate nu a mers nimic în jocul echipei. Nu am câştigat duelurile unu la unu nici în atac şi nici în apărare şi acest lucru a dus la această înfrângere cu 4-0. Înaintea acestui joc credeam că suntem unde trebuie, dar prestaţia băieţilor şi rezultatul ne-a demonstrat, din păcate, că nu este aşa", a declarat Ştefan Apostol.


Ca urmare a jocului slab prestat de jucătorii pe care i-a trimis pe teren, tehnicianul "fanionului" anunţă schimbări în echipa la meciul cu Gloria Buzău.
"E mai bine că înfrângerea asta a venit astăzi decât în meciul de la Buzău. Mai avem o săptămână la dispoziţie pentru a mai pune la punct unele lucruri. Le-am spus băieţilor să se trezească pentru că diferenţa a fost prea mare între ceea ce am jucat cu FCM Bacău şi Cetatea Suceava şi ce am jucat azi. De asemenea, le-am spus să accepte umilinţa cu demnitate şi să înveţe ceva din această înfrângere. Mi-aş fi dorit să fie un test reuşit şi să începem meciul de la Buzău în aceeaşi formulă, dar se pare că va trebui să facem modificări", a declarat tehnicianul lui FC Botosani, Ştefan Apostol.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenţie la căpuşe! 200 de botoşăneni au fost pişcaţi de aceste insecte în acest an

astăzi, 16:38
60

De la începutul sezonului cald, predilect acestor situaţii, Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati a contabilizat 200 de cazuri de pişcături sau muşcături de căpuşe. Toţi cei 200 de p...

MODERN CALOR: Acordarea ajutoarelor de încălzire în sezonul 2017-2018

astăzi, 13:38
229

Societatea Modern Calor S.A. anunță că, începând cu data de 25 septembrie 2017, se pot depune cererile pentru acordarea de ajutoare de încălzire pentru sezonul rece 2017-2018....

Circulau cu grijă, dar nu a fost de ajuns: Botoșăneni răniți din cauza unui șofer care a intrat în curbă cu viteză!

astăzi, 12:14
397

Marți la amiază, în timp ce conducea autoutilitara cu semiremorcă pe DN 17, în afara localităţii sucevene Stroieşti, un tânăr de 28 de ani, din județul Prahova, nu a adaptat ...