Cornel Şfaiter vrea o victorie pe teren cu Gloria Buzău

Cornel Şfaiter vrea o victorie pe teren cu Gloria Buzău
Deşi Botoşani a fost umilită sâmbătă cu 4-0 de divizionara C, Laminorul Roman şi are toate şansele să o încaseze şi la Buzău sâmbăta viitoare, vicepreşedintele fanionului vrea ca meciul cu Gloria să se joace pe teren şi nu la masa verde.

"Nu mi-aş dori să se întâmple acest lucru, însă totul e posibil. Este mult mai frumos să câştigi pe teren decât «la masa verde». Sper ca buzoienii să-şi rezolve problemele şi să plătească până miercuri datoriile de 100.000 de euro. Ştiu că situaţia este destul de gravă acolo", a declarat Cornel Şfaiţer, pentru Monitorul de Botoşani.

 

Legat tot de înfrângerea la cor de ieri, Ştefan Apostol recunoaşte că FC Botoşani a fost ridiculizată sâmbătă de romaşcani.Tehnicianul e de părere că elevii săi nu au tratat foarte serios meciul şi nu s-au concentrat aşa cum trebuia.

 

"Din păcate nu a mers nimic în jocul echipei. Nu am câştigat duelurile unu la unu nici în atac şi nici în apărare şi acest lucru a dus la această înfrângere cu 4-0. Înaintea acestui joc credeam că suntem unde trebuie, dar prestaţia băieţilor şi rezultatul ne-a demonstrat, din păcate, că nu este aşa", a declarat Ştefan Apostol.


Ca urmare a jocului slab prestat de jucătorii pe care i-a trimis pe teren, tehnicianul "fanionului" anunţă schimbări în echipa la meciul cu Gloria Buzău.
"E mai bine că înfrângerea asta a venit astăzi decât în meciul de la Buzău. Mai avem o săptămână la dispoziţie pentru a mai pune la punct unele lucruri. Le-am spus băieţilor să se trezească pentru că diferenţa a fost prea mare între ceea ce am jucat cu FCM Bacău şi Cetatea Suceava şi ce am jucat azi. De asemenea, le-am spus să accepte umilinţa cu demnitate şi să înveţe ceva din această înfrângere. Mi-aş fi dorit să fie un test reuşit şi să începem meciul de la Buzău în aceeaşi formulă, dar se pare că va trebui să facem modificări", a declarat tehnicianul lui FC Botosani, Ştefan Apostol.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru persoane internate în spital, după incendiul de marţi! Care este starea lor!

astăzi, 09:05
222

Patru dintre persoanele care locuiesc în blocul de pe Aleea Nouă, din municipiul Botoşani, afectat, marţi, de un incendiu care a izbucnit într-un apartament situat la parter, au rămas ...

Trenul Unirii va uni simbolic orașele București și Iași, tras de o locomotivă tricoloră!

astăzi, 08:50
74

Trenul Unirii va uni simbolic orasele Bucuresti si Iasi pentru a marca 159 de ani de la Unirea Principatelor Romane, cunoscuta ca Mica Unire, urmand sa treaca prin alte sapte orase pana la destinatie....

O tânără şi-a reclamat fostul soţ pentru viol! Poliţiştii au deschis o anchetă

astăzi, 08:28
943

Cei doi s-au cazat la o pensiune din municipiul Botoşani şi la un moment dat s-a iscat un conflict între ei. Tânără, de 32 de ani, ar fi fost lovită şi apoi violată de fostul parten...