Cornel Şfaiter vrea o victorie pe teren cu Gloria Buzău

Cornel Şfaiter vrea o victorie pe teren cu Gloria Buzău
Deşi Botoşani a fost umilită sâmbătă cu 4-0 de divizionara C, Laminorul Roman şi are toate şansele să o încaseze şi la Buzău sâmbăta viitoare, vicepreşedintele fanionului vrea ca meciul cu Gloria să se joace pe teren şi nu la masa verde.

"Nu mi-aş dori să se întâmple acest lucru, însă totul e posibil. Este mult mai frumos să câştigi pe teren decât «la masa verde». Sper ca buzoienii să-şi rezolve problemele şi să plătească până miercuri datoriile de 100.000 de euro. Ştiu că situaţia este destul de gravă acolo", a declarat Cornel Şfaiţer, pentru Monitorul de Botoşani.

 

Legat tot de înfrângerea la cor de ieri, Ştefan Apostol recunoaşte că FC Botoşani a fost ridiculizată sâmbătă de romaşcani.Tehnicianul e de părere că elevii săi nu au tratat foarte serios meciul şi nu s-au concentrat aşa cum trebuia.

 

"Din păcate nu a mers nimic în jocul echipei. Nu am câştigat duelurile unu la unu nici în atac şi nici în apărare şi acest lucru a dus la această înfrângere cu 4-0. Înaintea acestui joc credeam că suntem unde trebuie, dar prestaţia băieţilor şi rezultatul ne-a demonstrat, din păcate, că nu este aşa", a declarat Ştefan Apostol.


Ca urmare a jocului slab prestat de jucătorii pe care i-a trimis pe teren, tehnicianul "fanionului" anunţă schimbări în echipa la meciul cu Gloria Buzău.
"E mai bine că înfrângerea asta a venit astăzi decât în meciul de la Buzău. Mai avem o săptămână la dispoziţie pentru a mai pune la punct unele lucruri. Le-am spus băieţilor să se trezească pentru că diferenţa a fost prea mare între ceea ce am jucat cu FCM Bacău şi Cetatea Suceava şi ce am jucat azi. De asemenea, le-am spus să accepte umilinţa cu demnitate şi să înveţe ceva din această înfrângere. Mi-aş fi dorit să fie un test reuşit şi să începem meciul de la Buzău în aceeaşi formulă, dar se pare că va trebui să facem modificări", a declarat tehnicianul lui FC Botosani, Ştefan Apostol.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de neasigurați au beneficiat de asistență medicală în unitățile medicale din Botoșani!

astăzi, 10:40
127

O procedură standard, dar la care recurg numeroși botoșăneni care nu au asigurare medicală. Sute de botoșăneni au beneficiat de îngrijiri medicale în primele luni ale anului 2018, s...

Cum se circulă în această dimineață în zona Moldovei, după ninsorile abundente!

astăzi, 09:09
180

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași informează participanții la trafic că toate drumurile naționale din regiunea Moldovei sunt circulabile, fără tronsoane închise sau cu trafi...

Marșul Unirii la Botoșani: "Haideți să le transmitem românilor de pe malul stâng al Prutului că nu sunt singuri în lupta lor dreaptă de a se întoarce acasă"

astăzi, 08:23
422

Platforma Unionistă "Acțiunea 2012" și Asociația "Scut botoșănean" organizează la Botoșani Marșul Unirii. Sâmbătă, 24 martie 2018, la ora 12:00, botoșănenii...