Cornel Sfaiter: "Vali va avea un cuvant mare se spus". Vezi ce obiectiv a stabilit!

Cornel Sfaiter: "Vali va avea un cuvant mare se spus". Vezi ce obiectiv a stabilit!
Presedintele echipei FC Botosani, Cornel Sfaiter, a declarat luni la reunirea lotului ca si Valeriu Bordeanu va avea un cuvant de spus in jocul formatiei locale, chiar daca acesta nu mai este antrenor principal.

"Vali va avea un cuvant mare de spus. Este un antrenor localnic si va fi valoros in viitor. Deocamdata va raspunde Leo de rezultate, dar eu sunt sigur ca vor face o echipa tehnica care sa duca la bun sfarsit acest campionat. Fiecare are sansa lui. Vedeti ce repede pleaca antrenorii.", a declarat Cornel Sfaiter.

Oficialul botosanean a stabilit si obiectivul in retur, precizand ca s-ar multumi la finalul campionatului si cu locul 12, chiar daca va fi foarte dificil.

"Ar fi extraordinat si locul 12 sau mai in fata, dar nu va fi usor. Eu sper sa avem un inceput la fel de bun. Avem trei meciuri importante din punctul meu de vedere cu echipe care se bat in zona de jos a clasamentului. Daca vom sti sa gestionam bine acest moment, sunt sigur ca ne va fi bine la sfarsitul campionatului", a mai spus Sfaiter.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
57

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
88

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
38

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...