Cornel Sfaiter: "Sunt fericit, pentru ca fost o victorie importanta"
SPORT

FC Botosani a trecut de cei de la ACS Poli Timisoara cu scorul de 1-0, intr-un meci din cadrul etapei a V-a din Liga 1 si se mentine pe prima pozitie a clasamentului.

Cornel Sfaiter: "Sunt fericit, pentru ca fost o victorie importanta"

Presedintele clubului botosanean, Cornel Sfaiter, a recunoscut ca echipa a suferit in atac fara Golofca, insa spune ca sunt importante cele trei puncte.

"Sunt fericit pentru ca a fost o victorie importanta. Stiti bine ca am avut dueluri mari aici pe Municipal cu Timisoara, cu exceptia acelui 6-1. Sunt importante cele trei puncte si pozitia noastra in clasament. Au fost 5 jocuri intr-un timp scurt, caldura si oboseala mare. La Ploiesti am avut o alta determinare si un adversar la fel de greu, pe o caldura sufocanta. Acum cu Timisoara nu a fost foarte cald, dar s-a vazut oboseala. Avem timp pana la meciul de la Severin sa ne revenim. Important este sa adunam puncte. Daca va aduceti aminte am avut meciuri bune, cu actiuni mari, insa nu reuseam sa marcam. In multe momente ratam ocazii clare. Ma uitam la Timisoara si aveau vreo 7 jucatori de peste 30 de ani: Croitoru, Vasvari, Artean sau Cinu, jucatori experimentati. Stiam ca va fi un meci greu. Am avut un public numeros si asta e important. Daca vom lega in continuare rezultate bune, sunt sigur ca vom avea mereu multi oameni la stadion. Eu cred ca suntem bagati foarte mult in seama. Chiar din debutul acestui campionat, cand Dan Petrescu a declarat ca vor avea un meci greu la Botosani, la fel si Dinamo. S-a vazut putin lipsa lui Golofca, la ce am vazut in primele 4 etape, dar va reveni Roman la forma buna si ne va ajuta",  a declarat Cornel Sfaiter.

 

Spune-ne opinia ta