Cornel Sfaiter: "O victorie de moral. Perianu a fost omul meciului"

Cornel Sfaiter: "O victorie de moral. Perianu a fost omul meciului"

 Cornel Sfaiter  

Presedintele Clubului FC Botosani, Cornel Sfaiter, a declarat, pentru Stiri.Botosani, la finalul jocului de la Buzau ca victoria obtinuta in prelungiri este una de moral pentru jucatorii care au evoluat in acest meci.

Sfaiter spune ca era normal ca partida sa fie una dificila si asta pentru ca fotbalistii formatiei gazda isi doreau cu orice pret sa elimine o echipa de Liga 1, in timp ce jucatorii botosaneni care au evoluat miercuri au foarte putine minute in campionat iar asta s-a vazut pe teren.

"Un meci cu emotii. Am avut o ocazie mare in minutul 10, cand Vraciu a fost la un pas de gol, nici nu stiu cum a respins portarul. Poate daca marcam atunci, altfel era jocul. Au urmat apoi cateva ocazii mari ale gazdelor in a doua repriza, insa Perianu a scos. Din minutul 100 s-a vazut diferenta si pregatirea fizica. Perianu a fost jucatorul meciului, a avut trei interventii foarte bune. Nu pot sa spun ca sunt dezamagit de rezerve, pentru ca ei nu au avut jocuri in campionat. Toti au jucat cate doua minute, sapte minute, altii nu au jucat deloc, Fulop si Vraciu au venit dupa accidentari, dar astea nu sunt scuze", a spus Cornel Sfaiter.

Presedintele Clubului FC Botosani isi doreste ca echipa sa depaseasca performanta din sezonul trecut.

"Dorinta Buzaului a fost una mare de a scoate o echipa de Liga 1. Era normal ca Marius Matei sa faca un meci bun, pentru ca a jucat impotriva echipei la care a evoluat, dar cu un pic de sansa am castigat cu doua goluri frumoase. Nu am aratat ca o echipa de Liga 1 in cele 100 de minute, dar in cele 20 de minute ramase am controlat jocul si e important ca am castigat pentru ca este o victorie de moral pentru cei care au jucat. Au prins incredere si oricand pot fi o solutie. Important este sa trecem mai departe si sa depasim ce am reusit pana acum, adica sa trecem de optimi", a adaugat Sfaiter.

FC Botosani a invins miercuri, in 16-imile Cupei Romaniei, pe Gloria Buzau cu scorul de 2-0, golurile botosanenilor fiind marcate in prelungiri de Cirjan (min. 104) si Vraciu (min. 110).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
889

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
119

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
138

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...