Cornel Sfaiter: "M-a bucurat faptul că jucătorii l-au primit cu multă încredere pe Leo"

Cornel Sfaiter: "M-a bucurat faptul că jucătorii l-au primit cu multă încredere pe Leo"
Presedintele clubului FC Botosani, Cornel Sfaiter, este convins ca Leo Grozavu si-a invatat lectia si nu va mai avea probleme cu vestiarul, mai ales ca si jucatorii si-au dat seama cat de mult le-a lipsit tehnicianul si l-au primit cu incredere.

"Cel mai mult m-a bucurat că jucătorii l-au primit cu multă încredere pe Leo. Sunt sigur că Leo va avea un alt parcurs decât cel pe care l-am avut până în momentul despărţirii din toamnă şi nu va avea nicio problemă cu vestiarul. Am încredere că aşa va fi. Am dorit să vină cineva care să ne scoată din această zonă periculoasă şi care să ne ajute să construim pe viitor. Este un om de încredere, cunoaşte foarte bune grupul, vestiarul, fiecare jucător din lot", a declarat Cornel Şfaiţer.

Valeriu Iftime, finantatorul FC Botoșani, a precizat ca Leo Grozavu este cel mai bun antrenor din tara, insa problema lui este ca se enerveaza uneori excesiv, tocmai pentru ca nu se lasa invins. 

"Leo este unul dintre cei mai moderni antrenori din România şi ştiu ce spun. Problema lui este că se enervează uneori excesiv! El este cel mai bun din ţară, jur! Ştiu ce spun. Are vocaţia unui constructor, are miros la tot ce vreţi în fotbal, are ochi de selecţioner! De asta am şi insistat să revină", a spus Valeriu Iftime.

 

Spune-ne opinia ta