Cornel Şfaiţer: „Pentru noi calificarea în play-off echivalează cu câştigarea campionatului!”

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani a declarat că pentru gruparea locală calificarea în play-off ar echivala cu câştigarea titlului de campioană a ţării. 

Cornel Şfaiţer: „Pentru noi calificarea în play-off echivalează cu câştigarea campionatului!”

Oficialul moldovenilor a spus că trupa pregătită de Costel Enache a trecut cu brio primul examen şi că are aşteptări mari de la echipă în cele patru jocuri care mai sunt de disputat din acest sezon regular, dar şi în play-off.  

„În acest sezon avem trei campionate. A fost toamna lui 2017 când am fost etapă de etapă în play-off, în februarie o să avem un alt campionat cu patru jocuri foarte grele iar al treilea campionat va fi play-off-ul. Îmi doresc cu nerăbdare să ajungem acolo. Ar fi o performanţă extraordinară pentru noi. Pentru mine, calificarea în play-off este cât câştigarea unui campionat”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Oficialul s-a arătat mulţumit de cele două transferuri bifate până în prezent în acest mercato, afirmând că Vlad Achim şi Cătălin Golofca vor aduce un plus de valoare lotului pregătit de Costel Enache.

„Am făcut deja doi paşi importanţi, aducerea lui Cătălin Golofca şi Achim. Ne-am întărit bine. Probabil vom mai avea o surpriză sau două în atac unde am suferit. Sper să găsim acel jucător care să ne ajute pentru calificarea în play-off”, a adăugat Şfaiţer.

FC Botoşani termină acest an pe locul 5 având 35 de puncte după 22 de etape, cu două mai puţin decât Astra Giurgiu, echipă aflată pe locul 4 şi cu unul mai mult decât Viitorul şi Dinamo, echipe aflate pe locurile 6 şi 7 cu 34 de puncte.

Sursa: Cancan.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poeți în dialog la Memorialul Ipotești: Paul Aretzu – Dumitru Augustin Doman

astăzi, 10:36
6

Pentru lecturi și discuții, sunt invitați poeții Paul Aretzu și Dumitru Augustin Doman. Evenimentul va avea loc marți, 23 aprilie 2024, începând cu ora 10.00, la Colegiul Național &...

Au început înscrierile pentru admiterea în școlile care pregătesc polițiștii din penitenciare! (foto)

astăzi, 10:17
35

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) anunță că au început înscrierile pentru admiterea în unitățile de învățământ care pregătesc personalul din sis...

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
97

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...