Cornel Sfaiter extrem de dezamagit. Pustai bagat in sedinta: "Infrangerea asta mi-a bagat cutitul in inima. A fost clar o greseala tactica. Nu am inteles nimic"
SPORT

Cornel Sfaiter extrem de dezamagit. Pustai bagat in sedinta: "Infrangerea asta mi-a bagat cutitul in inima. A fost clar o greseala tactica. Nu am inteles nimic"
Infrangerea suferita de FC Botosani, la Craiova, l-a pus pe ganduri pe presedintele clubului, Cornel Sfaiter, cel care a declarat la finalul partidei ca va avea o discutie urgenta cu finantatorul Valeriu Iftime si cu antrenorul Cristi Pustai, pe care nu-l intelege cum a abordat repriza secunda.

Sfaiter a precizat ca din momentul schimbarii lui Carralero cu Popovici, FC Botosani a jucat in 10 oameni. In plus, presedintele FC Botosani spune ca nu intelege de ce a fost introdus George Miron, care marti a jucat 90 de minute in nationala de tineret a Romaniei.

"Nici eu nu am inteles nimic din acest meci. Am avut meciul in mana si am gresit din punct de vede tactic. Pana in minutul 23, Craiova nu a ajuns la poarta, apoi am marcat, dupa care Izvoranu a fost eliminat. Am avut un om in plus si trebuia sa abordam la fel a doua repriza si puteam invinge fara probleme. Din pacate nu am inteles nimic, nu stiu ce s-a spus la pauza in cabine, dar este clar o greseala tactica. Din momentul in care a intrat Popovici am jucat 10 contra 10. A fost o greseala care nu-i gasesc sens. Am pierdut un meci pe care nu trebuia sa-l pierdem. 

Nu vreau sa vorbesc acum despre faptul ca Patache a ramas acasa. El este un botosanean adevarat, care e de atatia ani la noi, dar Tomozei si-a facut treaba astazi. Eu chiar aseara am vorbit cu Patache. Fundasii stanga si dreapta si-au facut dreapta la meci. 

Problema a fost abordarea asta defensiva din a doua repriza si schimbarile total esuate. A fost greseala tehnica. Eu daca eram antrenor niciodata nu-l bagam pe Miron dupa 44 de ore de la ultimul meci. Miron a inceput nervos, a luat galben, putea sa ia rosu. A fost o greseala.

O sa avem o discutie sa vedem ce putem remedia pana maine. Eu am fost tot timpul langa ei, dar asta a fost o infrangere care mi-a bagat cutitul in inima.
", a declarat Cornel Sfaiter.

 

Spune-ne opinia ta