Conducerea FC Botosani asteapta telefonul de la Anamaria Prodan: "Daca se duce prin tribunale, nu stiu ce o sa se intample"
SPORT

Catalin Golofca a intrat in minutul 82 al partidei cu Gaz Metan Medias, iar in momentul schimbarii nu a primit indicatii de la Leo Grozavu, ci de la secundul Alin Bejan.

Conducerea FC Botosani asteapta telefonul de la Anamaria Prodan: "Daca se duce prin tribunale, nu stiu ce o sa se intample"

Valeriu Iftime a declarat ca nu a vazut declaratiile impresarului Anamaria Prodan, care a spus ca Golofca nu mai poate continua la Botosani, atat timp cat Grozavu ramane la echipa, insa a precizat ca nu mai exista un raboi intre jucator si antrenori.

In plus, impresarul lui Catalin Golofca a spus ca jucatorul va continua demersul in justitie impotriva antrenorului, dupa ce acesta l-a lovit. Iftime spune ca nu stie ce o sa fie daca acest lucru se va intampla.

"Chiar nu stiu ce a spus doamna Prodan si chiar nu e treaba mea. Eu am vazut ca Golofca a jucat in seara asta. Nu am vazut un razboi intre Leo si Catalin. Eu am  vorbit cu Leo si mi-a zis ca nu are nimic fotbalistic cu Golofca. Ii pare rau pentru gestul facut. Vor discuta ca intre barbati si vom merge mai departe. Nu stiu daca trebuie sa mai vorbim despre asta. Daca Leo se abtine si-si vede de treaba de antrenor, iar daca Golofca isi face treaba de fotbalist totul este ok. Daca Golofca va fi un reclamagiu si o sa se duca prin tribunale nu stiu ce o sa se intample. Eu astept sa ma sune doamna Prodan.", ne-a spus Valeriu Iftime.

 

Spune-ne opinia ta