Conducerea FC Botoșani a luat ”foc" după delegarea lui Andrei Chivulete: "E incredibil! Nu pot să cred că e tot Chivulete"
SPORT

Conducerea FC Botoșani a luat ”foc" după delegarea lui Andrei Chivulete: "E incredibil! Nu pot să cred că e tot Chivulete"
Delegarea făcută de Comisia Centrala a Arbitrilor, care l-a trimis la meciul dintre Concordia Chiajna și FC Botoșani pe bucureșteanul Andrei Chivulete, a starnit reacții în tabăra botoșăneană.

Cornel Șfaiter și Valeriu Iftime spun ca nu este normal ca un arbitru din București să fie delegat la un meci al celor din judetul Ilfov. 

"Nu-i normal ca la un meci în Bucureşti, cu o echipă din Capitală, să fim arbitraţi iar de un bucureştean. E o delegare care nu-şi avea rostul. Nu mi se pare normal. Sunt atâţia arbitri, iar CCA avea de unde alege. În plus vine la puţin timp după ce ne-a arbitrat, aşa cum a făcut-o la Voluntari în urmă cu puţin timp. Acesta va fi doar al treilea lui meci arbitrat în acest sezon şi remarc că toate au fost ale echipelor bucureştene. E incredibil. Îi acordăm toată încrederea şi sper să aibă un arbitraj bun, să fie echidistant. Neavând multe jocuri sper să fie capacitat, să nu lase loc de discuţii şi speculaţii", a precizat Cornel Sfaiter, presedintele FC Botosani.

Cel mai ciudat este că Andrei Chivulete a mai arbitrat în acest sezon doar doua meciuri, cel dintre FC Voluntari și FC Botoșani, dar și Dinamo - Gaz Metan Medias.

"Nu pot să cred că e tot Chivulete. Vreau să cred că nimeni nu are nimic cu FC Botoşani şi vreau să cred că delegarea lui la meciul de azi e doar o întâmplare nefericită. Atât!", a spus si Valeriu Iftime.

Partida de la Chiajna dintre Concordia şi FC Botoşani se va desfăşura în cadrul etapei a IX-a a Ligii I şi va fi transmisă începând cu ora 20:30 în direct de Digi, Dolce şi Look.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Parlamentul a votat proiectul de lege USR: câinii-ghizi își pot însoți stăpânii nevăzători oriunde!

astăzi, 12:46
13

 Proiectul a fost adoptat marți de Parlament și mai este nevoie doar de promulgare de către președintele Klaus Iohannis pentru ca măsurile să se aplice, potrivit g4media.ro„Filoso...

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
16

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
27

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...