Concordia Chiajna - FC Botoșani 2-2. Botoșănenii se întorc acasă cu un punct

Concordia Chiajna și FC Botoșani au terminat la egalitate, scor 2-2, în primul meci al etapei cu numărul 8 din play-out.

Concordia Chiajna - FC Botoșani 2-2. Botoșănenii se întorc acasă cu un punct

   Foto: GSP

Cu o singură victorie în ultimele 22 de etape, echipa din Liga 1 cu cele mai multe goluri încasate în acest sezon (55), eșec în fața Botoșaniului la precedenta întânire pe "sinteticul" din Chiajna (0-1). Statistica o condamna pe Concordia dinaintea primului fluier, iar pariorii care au mizat ieri pe un X nu s-au înșelat.

Disperați să rămână în cărți măcar pentru baraj, amfitrionii și-au depășit condiția. Șansa le-a surâs la reușita lui Moussa, din debut, iar în portarul Râmniceanu, senzațional în trei situații, au avut multă vreme un înger salvator. L-au trădat, ca de atâtea ori în acest sezon, colegii din apărare. Sau mai bine zis maniera fantezistă în care Concordia interpretează faza defensivă.

Tocmai Meira e egalat la unu pentru botoșăneni, iar la puține minute după reușita lui Cadamuro, pentru 2-1, Mihai Roman II a profitat de jaloanele ilfovene ca să egaleze la doi. O remiză care pentru Chiajna, în situația dramatică pe care o traversează, e prea puțin.

Cristian Albu (25 de ani), fundașul central al gazdelor, a fost protagonistul unui moment amuzant. Antrenorul Adrian Falub a vrut să betoneze defensiva după golul de 2-1 marcat de Cadamuro în minutul 69. L-a chemat de a încălzire pe Cristi Albu, dar fundașul nu a găsit tricoul de joc. A durat mai bine de cinci minute până oamenii din staff au rezolvat situația, după cum afirmă chiar Falub: "Nu pot să înţeleg lucrul acesta. Am vrut să fac o schimbare şi a durat cinci minute, am luat gol în perioada aia. Nu pot să înţeleg, am căutat peste tot tricoul".
FC Botoșani a egalat prin Mihai Roman în minutul 71, perioadă în care ilfovenii căutau un tricou pentru Albu.

Sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Rabla pentru electrocasnice: Cum vor putea cere românii bani pentru înlocuirea televizoarelor vechi

Marţi, 21 Mai 2019
1121

Începând din acest an, cei interesați vor putea, prin intermediul programului Rabla pentru electrocasnice, să ceară bani de la stat pentru a-și cumpăra inclusiv televizoare, mașini d...

Prețurile proprietăților rezidențiale din România, în creștere. Botoșani, campion național la scumpiri!

Luni, 20 Mai 2019
876

În primul trimestru al anului în curs, proprietățile rezidențiale din România s-au apreciat cu 0,8% față de ultimele trei luni din 2018. Potrivit celui mai nou recent raport de ...

Tehnici care îți pot salva viața. Așa supraviețuiești unui infarct dacă ești singur

Vineri, 17 Mai 2019
1623

Un atac de cord poate fi fatal în multe cazuri, însă dacă știi să ce să faci, ai putea să-ți salvezi viața. Este foarte important să știi cum să reacționezi atunci când a...