Concordia Chiajna - FC Botoșani 2-2. Botoșănenii se întorc acasă cu un punct

Concordia Chiajna și FC Botoșani au terminat la egalitate, scor 2-2, în primul meci al etapei cu numărul 8 din play-out.

Concordia Chiajna - FC Botoșani 2-2. Botoșănenii se întorc acasă cu un punct

   Foto: GSP

Cu o singură victorie în ultimele 22 de etape, echipa din Liga 1 cu cele mai multe goluri încasate în acest sezon (55), eșec în fața Botoșaniului la precedenta întânire pe "sinteticul" din Chiajna (0-1). Statistica o condamna pe Concordia dinaintea primului fluier, iar pariorii care au mizat ieri pe un X nu s-au înșelat.

Disperați să rămână în cărți măcar pentru baraj, amfitrionii și-au depășit condiția. Șansa le-a surâs la reușita lui Moussa, din debut, iar în portarul Râmniceanu, senzațional în trei situații, au avut multă vreme un înger salvator. L-au trădat, ca de atâtea ori în acest sezon, colegii din apărare. Sau mai bine zis maniera fantezistă în care Concordia interpretează faza defensivă.

Tocmai Meira e egalat la unu pentru botoșăneni, iar la puține minute după reușita lui Cadamuro, pentru 2-1, Mihai Roman II a profitat de jaloanele ilfovene ca să egaleze la doi. O remiză care pentru Chiajna, în situația dramatică pe care o traversează, e prea puțin.

Cristian Albu (25 de ani), fundașul central al gazdelor, a fost protagonistul unui moment amuzant. Antrenorul Adrian Falub a vrut să betoneze defensiva după golul de 2-1 marcat de Cadamuro în minutul 69. L-a chemat de a încălzire pe Cristi Albu, dar fundașul nu a găsit tricoul de joc. A durat mai bine de cinci minute până oamenii din staff au rezolvat situația, după cum afirmă chiar Falub: "Nu pot să înţeleg lucrul acesta. Am vrut să fac o schimbare şi a durat cinci minute, am luat gol în perioada aia. Nu pot să înţeleg, am căutat peste tot tricoul".
FC Botoșani a egalat prin Mihai Roman în minutul 71, perioadă în care ilfovenii căutau un tricou pentru Albu.

Sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
613

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
461

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3001

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...