Coincidenţă uimitoare! Au marcat gemenii impotriva Botosaniului si a celor de la Levante!

Coincidenţă uimitoare! Au marcat gemenii impotriva Botosaniului si a celor de la Levante!

 Emilia Guerra  gsp.ro

Fraţii Guerra, 31 de ani, au înscris în aceeaşi seară la Constanţa, respectiv la Valladolid, reuşite importante pentru echipele lor. Doi fraţi gemeni, doi atacanţi, două goluri vineri seară.

Emilio Guerra a înscris în minutul 29 unicul gol al victoriei Săgeţii Năvodari cu FC Botoşani, la prima sa apariţie în Liga 1. Peste cinci ore, în vestul Europei, la Valladolid, Javi Guerra a marcat şi el, obţinînd o remiză, 1-1, în confruntarea cu Levante.

După meci, trecuse bine de ora 2:00, în România, fraţii-atacanţi au dialogat la telefon despre isprăvile de pe terenul de fotbal.


(Javier Guerra - Foto: Reuters)

Andaluzi, născuţi în Velez-Malaga, pe 15 martie 1982, de aceeaşi înălţime, fraţii Guerra au avut trasee diferite în fotbal.

Varful Săgeţii a bifat formaţiile secunde ale lui Espanyol, Zaragoza, Barcelona, Atletico Madrid şi Malaga, ajungînd la a 18-a echipă în 15 ani.

Javier a semnat deja cu Cardiff City, este al 8-lea în clasamentul puncherilor din La Liga, cu 12 reuşite, cu una mai puţin decît Leo Messi.

Săgeata este pe locul 12 în Liga 1, în timp ce Real Valladolid este pe poziţia a 18-a în Primera Division, amandouă luptîndu-se să evite retrogradarea.

3.436 de kilometri sînt între Constanţa şi Valladolid, stadioanele pe care au marcat fraţii Guerra

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adolescent înecat în Iazul Polonic!

Duminică, 22 Iulie 2018
2234

S-a întâmplat duminică după-amiază în Dorohoi, după ce un grup de prieteni s-au dus la scăldat în iazul din marginea municipiului. Tânărul de 17 ani ar fi intrat &i...

Jim Fergus - "O mie de femei albe"

Duminică, 22 Iulie 2018
245

Recenziile favorabile, ideea că povestea are la bază un moment mai puţin cunoscut şi mai puţin mediatizat din istoria Statelor Unite şi afirmaţia lui Gérard Depardieu, aflată pe coperta...

Avertizare meteo de furtună!

Duminică, 22 Iulie 2018
1086

Astfel, până la ora 21:15, în comunele Vlădeni, Șendriceni, Vârfu Câmpului, Dersca, Mihăileni, Leorda, Cândești, Brăești, Văculești, Lozna precum şi în or...