Coincidenţă uimitoare! Au marcat gemenii impotriva Botosaniului si a celor de la Levante!

Coincidenţă uimitoare! Au marcat gemenii impotriva Botosaniului si a celor de la Levante!

 Emilia Guerra  gsp.ro

Fraţii Guerra, 31 de ani, au înscris în aceeaşi seară la Constanţa, respectiv la Valladolid, reuşite importante pentru echipele lor. Doi fraţi gemeni, doi atacanţi, două goluri vineri seară.

Emilio Guerra a înscris în minutul 29 unicul gol al victoriei Săgeţii Năvodari cu FC Botoşani, la prima sa apariţie în Liga 1. Peste cinci ore, în vestul Europei, la Valladolid, Javi Guerra a marcat şi el, obţinînd o remiză, 1-1, în confruntarea cu Levante.

După meci, trecuse bine de ora 2:00, în România, fraţii-atacanţi au dialogat la telefon despre isprăvile de pe terenul de fotbal.


(Javier Guerra - Foto: Reuters)

Andaluzi, născuţi în Velez-Malaga, pe 15 martie 1982, de aceeaşi înălţime, fraţii Guerra au avut trasee diferite în fotbal.

Varful Săgeţii a bifat formaţiile secunde ale lui Espanyol, Zaragoza, Barcelona, Atletico Madrid şi Malaga, ajungînd la a 18-a echipă în 15 ani.

Javier a semnat deja cu Cardiff City, este al 8-lea în clasamentul puncherilor din La Liga, cu 12 reuşite, cu una mai puţin decît Leo Messi.

Săgeata este pe locul 12 în Liga 1, în timp ce Real Valladolid este pe poziţia a 18-a în Primera Division, amandouă luptîndu-se să evite retrogradarea.

3.436 de kilometri sînt între Constanţa şi Valladolid, stadioanele pe care au marcat fraţii Guerra

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vremea se răceste accentuat începând de duminică. Vânt, lapoviță și ninsori însemnate!

Sâmbătă, 17 Martie 2018
230

Duminica, incepand de la ora 8:00, intra in vigoare un nou cod galben de precipitatii insemnate cantitativ, intensificari ale vantului si racire accentuata a vremii, valabil in 32 de judete.Vremea...

FC Botoşani - Dinamo, amânat? "Este părerea tuturor că nu trebuie să se joace!"

Sâmbătă, 17 Martie 2018
671

În această seară, de la ora 20:45, era programat cel mai aşteptat meci din play-out, FC Botoşani - Dinamo. Totuşi, există varianta ca duelul să nu aibă loc, din cauza ninsorii care s-a abătu...

Doi copii au chemat pompierii pentru a salva trei cățeluși rămași captivi într-un subsol! FOTO

Sâmbătă, 17 Martie 2018
823

Acțiune dificilă a pompierilor botoșăneni, care au fost solicitați de coi copii să salveze trei căței rămași captivi în subsolul unei clădiri părăsite.S-a întâmplat ...