Coincidenţă uimitoare! Au marcat gemenii impotriva Botosaniului si a celor de la Levante!

Coincidenţă uimitoare! Au marcat gemenii impotriva Botosaniului si a celor de la Levante!

 Emilia Guerra  gsp.ro

Fraţii Guerra, 31 de ani, au înscris în aceeaşi seară la Constanţa, respectiv la Valladolid, reuşite importante pentru echipele lor. Doi fraţi gemeni, doi atacanţi, două goluri vineri seară.

Emilio Guerra a înscris în minutul 29 unicul gol al victoriei Săgeţii Năvodari cu FC Botoşani, la prima sa apariţie în Liga 1. Peste cinci ore, în vestul Europei, la Valladolid, Javi Guerra a marcat şi el, obţinînd o remiză, 1-1, în confruntarea cu Levante.

După meci, trecuse bine de ora 2:00, în România, fraţii-atacanţi au dialogat la telefon despre isprăvile de pe terenul de fotbal.


(Javier Guerra - Foto: Reuters)

Andaluzi, născuţi în Velez-Malaga, pe 15 martie 1982, de aceeaşi înălţime, fraţii Guerra au avut trasee diferite în fotbal.

Varful Săgeţii a bifat formaţiile secunde ale lui Espanyol, Zaragoza, Barcelona, Atletico Madrid şi Malaga, ajungînd la a 18-a echipă în 15 ani.

Javier a semnat deja cu Cardiff City, este al 8-lea în clasamentul puncherilor din La Liga, cu 12 reuşite, cu una mai puţin decît Leo Messi.

Săgeata este pe locul 12 în Liga 1, în timp ce Real Valladolid este pe poziţia a 18-a în Primera Division, amandouă luptîndu-se să evite retrogradarea.

3.436 de kilometri sînt între Constanţa şi Valladolid, stadioanele pe care au marcat fraţii Guerra

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razii ale poliţiştilor printre agenţii economici! Au fost aplicate amenzi de zeci de mii de lei

astăzi, 10:01
160

Zeci de poliţişti au efectuat, joi şi vineri, razii în întreg judeţul pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit şi impunerea normelor rutiere.Astfel, au fost legiti...

Un şofer ce transporta lemne fără acte a fugit când a fost tras pe dreapta de poliţişti!

astăzi, 09:43
332

Un tânăr ce transporta material lemnos fără documente a încercat să fugă de poliţişti, însă s-a ales cu o amendă uriaşă şi cu lemnul confiscat.S-a întâmpl...

Fost primar chemat în judecată de instituţia pe care a condus-o pentru o pagubă de zeci de mii de euro!

astăzi, 09:04
1037

Procesul a fost deschis de Primăria Truşeşti împotriva lui Mihai Puruhniuc, fostul şef al administraţiei publice locale, pentru recuperarea unei sume de 135.000 de lei.Suma a...