Coincidenţă uimitoare! Au marcat gemenii impotriva Botosaniului si a celor de la Levante!

Coincidenţă uimitoare! Au marcat gemenii impotriva Botosaniului si a celor de la Levante!

 Emilia Guerra  gsp.ro

Fraţii Guerra, 31 de ani, au înscris în aceeaşi seară la Constanţa, respectiv la Valladolid, reuşite importante pentru echipele lor. Doi fraţi gemeni, doi atacanţi, două goluri vineri seară.

Emilio Guerra a înscris în minutul 29 unicul gol al victoriei Săgeţii Năvodari cu FC Botoşani, la prima sa apariţie în Liga 1. Peste cinci ore, în vestul Europei, la Valladolid, Javi Guerra a marcat şi el, obţinînd o remiză, 1-1, în confruntarea cu Levante.

După meci, trecuse bine de ora 2:00, în România, fraţii-atacanţi au dialogat la telefon despre isprăvile de pe terenul de fotbal.


(Javier Guerra - Foto: Reuters)

Andaluzi, născuţi în Velez-Malaga, pe 15 martie 1982, de aceeaşi înălţime, fraţii Guerra au avut trasee diferite în fotbal.

Varful Săgeţii a bifat formaţiile secunde ale lui Espanyol, Zaragoza, Barcelona, Atletico Madrid şi Malaga, ajungînd la a 18-a echipă în 15 ani.

Javier a semnat deja cu Cardiff City, este al 8-lea în clasamentul puncherilor din La Liga, cu 12 reuşite, cu una mai puţin decît Leo Messi.

Săgeata este pe locul 12 în Liga 1, în timp ce Real Valladolid este pe poziţia a 18-a în Primera Division, amandouă luptîndu-se să evite retrogradarea.

3.436 de kilometri sînt între Constanţa şi Valladolid, stadioanele pe care au marcat fraţii Guerra

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primar din judeţ, prins de ANI că a făcut afaceri cu pajişti

astăzi, 15:06
978

Potrivit unui comunicat al Agenţiei Naţionale de Integritate, primarul Stelian Maxim, în calitate de consilier local al comunei Blândeşti, a votat Hotărârea Consiliului Local pri...

Corecţia financiară aplicată pentru proiectul de reabilitare a Spitalului Judeţean afectează toate proiectele Consiliului Judeţean

astăzi, 14:34
286

Corecţia financiară a fost contestată în instanţă, însă în cazul în care instanţa nu va da câştig de cauză forului judeţean, orice alt proiect de accesare de fo...

Avertizare meteo: Averse torențiale, descărcări electrice, grindină!

astăzi, 13:25
1227

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare valabilă de marți, ora 17:00, până joi, la ora 23, perioadă în care se înregistrează instabilitate atmosferică ș...