CM: Surpriza de proportii! Uruguay, batuta de Costa Rica - VIDEO

CM: Surpriza de proportii! Uruguay, batuta de Costa Rica - VIDEO

   FIFA

Ceea ce se anunţa a fi un meci uşor pentru Uruguay s-a dovedit a fi un coşmar. Deşi a condus cu 1-0 la pauză, campioana Americii de Sud a fost învinsă de Costa Rica, scor 1-3!

Sud-americanii n-au putut conta pe Luis Suarez, Gheata de Aur a Europei, atacantul lui Liverpool fiind în continuare accidentat, dar a început partida cu Diego Forlan şi Edinson Cavani în ofensivă.

Vîrful lui PSG a deschis scorul din penalty în minutul 24, iar partida părea deja rezolvată. Costa Rica a revenit însă motivată de la vestiar şi i-a îngheţat pe sud-americani cu două goluri în numai 3 minute. Campbell (54) şi Duarte (57) l-au învins pe Muslera, iar Uruguayul a capotat, scrie gsp.ro.

Elevii lui Oscar Tabarez n-au putut înscrie nici măcar golul egalizator. Mai mult, Ureña l-a învins şi el pe Muslera în minutul 87, ridiculizînd complet apărarea campioanei Americii de Sud.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este starea lui Benzar, fotbalistul rănit grav la meciul cu Dinamo: ”Greu de crezut că-l mai putem folosi în etapele următoare!”

astăzi, 13:15
85

FC Botoșani a învins Dinamo, 2-1, într-un meci plin de evenimente. Au fost de toate: un autogol, un penalty ratat, un antrenor eliminat, un fotbalist trimis la cabine și un altul care a ...

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
24

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
507

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...