CM 2014: Costa Rica va intalni Olanda in sferturi, dupa ce a invins pe Grecia cu 5-3 (1-1) la penalty-uri - VIDEO

CM 2014: Costa Rica va intalni Olanda in sferturi, dupa ce a invins pe Grecia cu 5-3 (1-1) la penalty-uri - VIDEO

   gsp.ro

Costa Rica s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial după ce a învins-o pe Grecia la penalty-uri, scor 5-3. Scorul după 120 de minute a fost 1-1.

Costa Rica a impresionat în grupa de la Mondial după ce le-a învins pe Italia şi pe Uruguay şi a remizat cu Anglia, iar acum a fost foarte aproape de o calificare după 90 de minute graţie golului marcat de Bryan Ruiz.  

Sokratis a egalat însă în ultimul minut de joc şi a dus meciul în prelungiri. Acestea nu au adus nimic nou şi s-a ajuns la lovituri de departajare, scrie gsp.ro.

Borges, Bryan Ruiz, Gonzalez, Campbell şi Umana au marcat pentru Costa Rica, iar Mitroglou, Lazaros şi Holebas au punctat pentru Grecia. Singura ratare a fost a lui Gekas.

În sferturi, Costa Rica va întîlni pe Olanda, şi ea calificată dramatic cu goluri marcate pe finalul partidei. (vezi aici)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
31

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
34

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...

Probleme penale pentru o tânără șoferiță din Suceava după ce a achiziționat mașina de la un botoșănean!

astăzi, 08:04
251

Polițiștii care efectuau activități de control trafic rutier pe raza satului Voievodeasa, comuna Sucevița, județul Suceava, au oprit pentru control un autoturism Renault Megane Scenic.La vol...