Clubul botosanean Brilliant Taekwondo, locul 4 la Cupa Romaniei, dupa doar 1 an de activitate!

Clubul botosanean Brilliant Taekwondo, locul 4 la Cupa Romaniei, dupa doar 1 an de activitate!
În acest week-end, s-au aliniat la start, în localitatea Miercurea Ciuc, 500 de sportivi legitimati la 32 de cluburi în vederea participării la Cupa României la Taekwondo WTF – editia a XVI-a.

La această competitie a fost prezent si tânărul club botosănean, Brilliant Taekwondo Sporting Club, ce a participat cu un lot format din 17 sportivi selectionat de instructorul Denis Matei. După cum era de asteptat, în urma dezvoltării rapide a lor si a bunelor rezultate din ultima perioadă, Asociatia Brilliant Taekwondo Sporting Club a reusit să se claseze pe locul IV la Clasamentul General pe Cluburi după doar un an de activitate.



Pe lângă acest trofeu, acestia si-au adăugat în visteria clubului un loc II la Clasamentul General pe categoria Copii la clasa A (avansati). Sportivii au reusit să adune un număr de 17 medalii, din care 7 de aur, 6 de argint si 4 de bronz după cum urmează :
Locul 1 : Corduneanu Andreea (2 medalii); Burlacu Rares; Ignat Irina; Ganfiuc Alberto; Hobjilă George; Matei Diana;
Locul 2 : Botezatu Armand (2 medalii); Bojincă Denisa; Grefu Francesca; Senciuc Cristian; Matei Denis;
Locul 3 : Vornicu Stefan; Tofan Mario; Ganfiuc Alberto; Burcă Remus;

Pe lângă acestia, s-au făcut remarcati si sportivii David Camelia, Pliot Cristian si Ciuclea Alexandru care s-au oprit în sferturile de finale, fiind învinsi la limită de sportivi cu o experientă vastă.

Doresc să îmi felicit sportivii pentru aceste rezultate deosebite, uimindu-mă ca de fiecare dată. Asteptările mari pe care le aveam de la această familie minunată, familia Brilliant, au apărut pe măsura sacrificiilor făcute de instructorii clubului, sportivii si părintii acestora, cât si sustinătorilor nostri. Ne pregătim intens de Campionatul Balcanic unde sperăm să participăm cu un lot de 3-6 sportivi., a declarat presedintele-instructor al Asociatiei Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI - 3 Dan .

(Comunicat de presa)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
9

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
352

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....

Razii cu mascați în trei zone ”fierbinți” din Botoșani, au fost instituite și filtre rutiere!

astăzi, 09:47
87

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu cei ai Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi au acționa...