Clubul botosanean Brilliant Taekwondo, locul 4 la Cupa Romaniei, dupa doar 1 an de activitate!

Clubul botosanean Brilliant Taekwondo, locul 4 la Cupa Romaniei, dupa doar 1 an de activitate!
În acest week-end, s-au aliniat la start, în localitatea Miercurea Ciuc, 500 de sportivi legitimati la 32 de cluburi în vederea participării la Cupa României la Taekwondo WTF – editia a XVI-a.

La această competitie a fost prezent si tânărul club botosănean, Brilliant Taekwondo Sporting Club, ce a participat cu un lot format din 17 sportivi selectionat de instructorul Denis Matei. După cum era de asteptat, în urma dezvoltării rapide a lor si a bunelor rezultate din ultima perioadă, Asociatia Brilliant Taekwondo Sporting Club a reusit să se claseze pe locul IV la Clasamentul General pe Cluburi după doar un an de activitate.Pe lângă acest trofeu, acestia si-au adăugat în visteria clubului un loc II la Clasamentul General pe categoria Copii la clasa A (avansati). Sportivii au reusit să adune un număr de 17 medalii, din care 7 de aur, 6 de argint si 4 de bronz după cum urmează :
Locul 1 : Corduneanu Andreea (2 medalii); Burlacu Rares; Ignat Irina; Ganfiuc Alberto; Hobjilă George; Matei Diana;
Locul 2 : Botezatu Armand (2 medalii); Bojincă Denisa; Grefu Francesca; Senciuc Cristian; Matei Denis;
Locul 3 : Vornicu Stefan; Tofan Mario; Ganfiuc Alberto; Burcă Remus;

Pe lângă acestia, s-au făcut remarcati si sportivii David Camelia, Pliot Cristian si Ciuclea Alexandru care s-au oprit în sferturile de finale, fiind învinsi la limită de sportivi cu o experientă vastă.

Doresc să îmi felicit sportivii pentru aceste rezultate deosebite, uimindu-mă ca de fiecare dată. Asteptările mari pe care le aveam de la această familie minunată, familia Brilliant, au apărut pe măsura sacrificiilor făcute de instructorii clubului, sportivii si părintii acestora, cât si sustinătorilor nostri. Ne pregătim intens de Campionatul Balcanic unde sperăm să participăm cu un lot de 3-6 sportivi., a declarat presedintele-instructor al Asociatiei Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI - 3 Dan .

(Comunicat de presa)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pericol pe şosea! S-a urcat beat criţă la volan şi a provocat un accident! FOTO

Miercuri, 13 Decembrie 2017
3073

Un bărbat din Botoşani a dat dovadă, miercuri seara, de inconştienţă maximă urcându-se la volan deşi se afla într-o avansată stare de ebrietate.Bărbatul, în vârst...

Coşmarul unei botoşănence: A născut un copil mort, deşi a primit asigurări că totul este în regulă. "Un alt copil a murit în aceeaşi zi"

Miercuri, 13 Decembrie 2017
11042

Cei doi soţi locuiesc într-o localitate din judeţul Botoşani. Aşteptau cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil. Mama, în vârstă de 40 de ani, era la prima sarcină ş...

Zeci de minori beţi, salvaţi de cadrele medicale! Cel mai mic pacient a avut doar 8 luni!

Miercuri, 13 Decembrie 2017
913

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Mavromati, în primele 11 luni ale acestui an, 47 de minori au fost diagnosticaţi cu intoxicaţie etanolică, după ce au solicitat sprijinul cadr...