Circ înainte, circar în meci! Lui Latovlevici nu i-au ieşit nici aseară poantele - VIDEO

Circ înainte, circar în meci! Lui Latovlevici nu i-au ieşit nici aseară poantele - VIDEO
Fundaşul stînga a fost cel mai slab stelist, la o zi după ce-şi bătuse joc de conferinţa oficială organizată de către UEFA.

Fundaşii laterali se întrec s-o încurce pe Steaua în Champions League. I-a venit rîndul lui Latovlevici să gafeze decisiv, după ce omologul lui de pe partea dreaptă, Georgievski, contribuise decisiv la dezastrul cu Chelsea, 0-4.

Iasmin a creat din nimic golul cu care Basel a deschis scorul. Avea mingea la picior şi nu era presat, dar i-a pasat, inexplicabil, lui Streller, la 25 de metri de poarta lui Tătăruşanu. Atacantul elveţian a dat mingea mai departe, în centru, la Diaz şi execuţia perfectă a acestuia acestuia a făcut 0-1.

Latovlevici jucase slab şi pînă să gafeze decisiv, prilejuind cateva raiduri ale egipteanului Salah, adversarul direct.

Cu o zi înaintea partidei, el s-a comportat la fel de penibil ca pe teren: s-a încurcat în timpul conferinţei de presă oficiale atunci cînd a fost întrebat dacă şi-a urmărit adversarii sau dacă îi cunoaşte.

A oferit răspunsuri scurte şi lipsite de noimă şi a fost nevoie ca Reghecampf să intervină pentru a stopa dialogul halucinant al jucătorului său cu reporterii, pe parcursul căruia Lato nu reuşea să fie coerent şi să spună dacă şi-a urmărit adversarii în vreo înregistrare sau dacă îi cunoaşte.

L-a confirmat pe Piţurcă

Latovlevici a traversat o formă foarte bună la începutul anului, dar Piţurcă îl ocolea constant atunci cînd stabilea lista cu jucătorii convocaţi la echipa naţională. Selecţionerul i-a reproşat public lui Iasmin că îşi pierde concentrarea din cauza comportamentului. Jucătorul sărbătorea golurile imitînd personaje ori diverse scene. Piţurcă l-a adus la lot pentru un amical cu Slovacia şi Lato a greşit decisiv la un gol al adversarului. Iar aseară s-a comportat la fel de jenant ca la conferinţa de cu o zi înainte, în care se străduise să fie ironic.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botosani pentru Viitor

astăzi, 17:50
63

Asociatia Grup de Actiune Locala Botosani pentru Viitor, cu sediul in Botosani, str. Postei nr.9, Incubatorul de Afaceri, cam 214, CIF38475155, implementeaza Proiectul cu titlul -  Botosani Pentr...

Trei persoane căzute în beci, salvate de oamenii din sat!

astăzi, 16:13
935

La un pas de tragedie! Găsiți inconștienți într-un beci în care fierbea vinul, după ce au fost intoxicați cu monoxid de carbon, informează ISU Botoșani. S-a &ici...

Valeriu Iftime: "Campionatul e strâns. Nu am nicio frică de următorul meci"

astăzi, 15:01
298

Patronul clubului FC Botoșani susține că nu este nicio problemă la nivelul vestiarului, că relația dintre antrenor și jucători este foarte bună și că nu ia nicio măsură chiar dacă va con...