Ciobotariu, nemulţumit chiar dacă echipa sa a câştigat cu Poli Iaşi: "Nu suntem în grafic"

Ciobotariu, nemulţumit chiar dacă echipa sa a câştigat cu Poli Iaşi: "Nu suntem în grafic"

FC Botoşani a învins duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Politehnica Iaşi, în ultimul meci al etapei a şaptea a play-out-ului Ligii I.

”Având în vedere ultimele evoluţii ale noastre, îmi dădeau speranţe pentru jocul de astăzi că vom câştiga. Iată că ceea ce am discutat cu jucătorii s-a adeverit. Le-am spus că trebuie să ne pregătim la fel de bine, pentru că fotbalul ne va răsplăti. Astăzi ne-a răsplătit, pentru că am fost foarte bine organizaţi, ne-am creat foarte multe situaţii de a marca, am reuşit să marcăm 3 goluri, este o premieră pentru mine de când am venit la echipă, să marcăm 3 goluri şi sunt bucuros. Ne aşteptam să avem un meci greu, pentru că Iaşi este o echipă puternică, a fost şi un derby al Moldovei şi vreau această victorie să le-o dedic suporterilor botosăneni, pentru că există o mică rivalitate aşa între oraşe”, a spus Liviu Ciobotariu la finalul meciului, potrivit telekomsport.ro.

Despre arbitraj: ”Nu se vede foarte clar de pe margine, sincer vă spun. N-am reuşit să văd imaginile video, deci nu pot să mă pronunţ”.

”Nu suntem în grafic, mai sunt 7 meciuri de jucat. Această victorie ne aduce o linişte în ceea ce priveşte atmosfera la echipă, să ne pregătim într-o atmosferă bună, să avem moral bun, dar mare lucru n-am realizat. Este o victorie într-adevăr importantă, dar mai sunt multe meciuri şi mai avem mult de muncă”, a mai spus tehnicianul botoșănenilor.

Clasamentul play-out-ului: 1. Gaz Metan Mediaş – 35 de puncte, 2. Dinamo – 34 de puncte, 3. FC Botoşani – 25 de puncte, 4. Politehnica Iaşi – 24 de puncte, 5. FC Voluntari – 22 de puncte, 6. Hermannstadt – 19 puncte, 7. Dunărea Călăraşi – 18 puncte, 8. Concordia Chiajna – 15 puncte.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
60

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
40

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
44

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...