Cinci jucători pe făraş la Botoşani

Cinci jucători pe făraş la Botoşani

 Cornel Sfaiter  Sport Botosani

Preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer a dezvăluit de ce jucători se va despărţi în această iarnă gruparea fanion.

Vor pleca cinci jucători. Am discutat individual cu ei şi urmează să reziliem contractele pe cale amiabilă. E vorba de Such, Florin Ursu, Marin, Balaban şi Tabără. În ceea ce îi priveşte pe Tabără şi Balaban nu vom renunţa definitiv la ei. Vom căuta o soluţie să-i împrumutăm în retur la o echipă de divizia B sau C pentru a putea juca. Sunt jucători tineri în care ne punem speranţe şi care au nevoie de jocuri în picioare.", a declarat Cornel Şfaiţer.

Şfaiţer a dezvăluit şi ce jucători vor rămâne la Botoşani, printre aceştia numărându-se Apostol, Codreanu şi Pedroza.

"Atât Ştefan Apostol cât şi Codreanu vor rămâne la Botoşani. Ei sunt sub contract cu noi şi avem o înţelegere pentru un an. Şi Pedroza va rămâne la Botoşani. El nu a arătat prea multe pentru că a venit după trei luni în care nu a făcut pregătire. Cristi vede în el nişte calităţi şi dacă va face o pregătire bună în iarnă va fi un alt jucător.", a declarat Cornel Şfaiţer.

Oficialul a dezvăluit şi cum va decurge perioada de pregătire, Popovici urmând să îşi reîntâlnească echipa pe 11 ianuarie, după care se va efectua un cantonament în Câmpulung şi un turneu în Ardeal.

"Reunirea lotului va avea loc pe 11 ianuarie, după care va urma un cantonament la Câmpulung şi un al doilea stagiu de pregătire de zece zile în Ardeal unde vom încerca să disputăm cinci meciuri. Important este că îl avem pe Cristi Popovici încă de la începutul perioadei de pregătire şi sunt convins că va gestiona bine situaţia", a declarat Cornel Sfaiter.

În urma înfrângerii în faţa echipei Steaua II (0-1), "roş-alb-albaştrii" au terminat sezonul cu şapte înfrângeri la activ, ocupând locul 11 cu 22 de puncte, la şapte puncte de retrogradare.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
120

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
80

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
77

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...